Září 13, 201212 r ty woe tohle to mi v patnacti koupila máti když mě nechali na silvestra doma sem myslel že se poseru studem :-))) .... naštěstí mí spolupařitelé přišli už s něčím ostřejším a na zvracení višnovice jsem dodnes nezapoměl :-))))
Září 13, 201212 r Joooo rychlí jsou fakt rychlí, když už jsi nacamranej a v opojení po tímhle sahnes, tak to lita jedna báseň Co jsem na 18tiny dal na ex třetinku jasone fakt tvrdej nemusím
Září 13, 201212 r jj ikdyž u žensky je jedno jestli pila nebo ne .. .. ta jezdí furt stejně.... :kol-28:
Září 13, 201212 r zdarec....myslíš? tak koukej příspět se svou taky trochu do mlýna :-) a žádný ouchylárny ani fekály
Září 13, 201212 r Vím že to tu nepatří .... ale představím vám naší dcerku Magdalénku (15 měsíců) ..... je to anděl s růžkama
Září 13, 201212 r ježíš naco Tome hned nemyslíš, ja jí jen chtěl ukazat dospělacký oddělení v knihovně :-)
Září 13, 201212 r tomu vůbec nerozumim... každopadně jak slyšim dnešní mladež tak mě přijde že oni už zapoměli co ja ještě ani neprožil :-)
Září 13, 201212 r Raco kde bydlíš ....ať vím kam nejezdit na dovolenou radši mi řekni odkud si ty...at vím kam zavítat až budeš na dovče :-)
Září 13, 201212 r takto ráco musíš dohnat no nevim to bych asi herečce nevysvětlil kdybych na ni vybalil nějaky ty specialní novoty :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.