baris Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 osobně bych si tam sedl do restaurace, dal si masový kuličky, pak dezert a kafíčko a nechal je, ať si tam dělaj co chtěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 (editace) Já jsem v práci a přes den jsme byly v Plzni v Dinoparku. Baris já taky já taky. Editováno: 15. Září 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Brý odpoledne!!! Já dneska měl tak trochu nákupní, pak gaučingový a chvilku dělal okolo domečku. Vysál Fábuli a dal nový koberce, protože co jsem tam měl mi přítulkyně zabavila do Audiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 osobně bych si tam sedl do restaurace, dal si masový kuličky, pak dezert a kafíčko a nechal je, ať si tam dělaj co chtěj no jo,ale to bych se už vubec nedočkal a hlavně nedoplatil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ale určo ses nezlobil,že musíš dát nový do fabky viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 no jo,ale to bych se už vubec nedočkal a hlavně nedoplatil :-) no bych jim dal čas, kdy dorazej, nebo pojedou autobusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ale určo ses nezlobil,že musíš dát nový do fabky viď nu budu muset stejně koupit ještě jiný, protože jsou to nejobyčejnější univerzály, ale jako dočasná nouzovka budou stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 no bych jim dal čas, kdy dorazej, nebo pojedou autobusem to by měli radost s 2m krabicí si to hrnout na florenc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 to by měli radost s 2m krabicí si to hrnout na florenc :-) každá zkušenost je dobrá né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 (editace) každá zkušenost je dobrá né? :kol-28: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: Editováno: 15. Září 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Já dnes navštívil Škoda sraz v Doksech a parádička to byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Já jedu příští víkend do Běšin u Klatov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Copak se tam děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 každá zkušenost je dobrá né? každá zkušenost je dobrá né? :kol-28: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: no nevim pánové jakej bych by fešak se zlomeným nosem a oteklym okem :kol-31: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Jako akční hrdina..Ještě potrhat a zalejt krví hadry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 jj pak ještě placnout flakotu masa přes oko a byl bych pořádnej drsnák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 nu jistěěěěěěěěěěěěěěěě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Jako byl jsem v kině na Postradatelní 2 a málem jsem se posral smíchy Hlavně u příchodu Chucka Norrise :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 No co jsem viděl první díl cca 30 minut se divím, ze za takové filmy jsou lidi ochotni platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 kino by se zásadně mělo platit až po filmu ... když jsem usnul u novyho Herry pottera tak si myslim že sem vyhodil prachy oknem.taky už mě herečka jen tak do kina nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 No taky chodím tak 2X do roka a jen z pocitu že jsem udělal něco víc pro mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 No taky chodím tak 2X do roka a jen z pocitu že jsem udělal něco víc pro mladou ty šprte.... ...za 12 let jsem vzal herečku do kina jen 3x a musí bejt ráda :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Je tu někdo z Vysočiny ? :-P Taky bych rád na nějakej sraz, ale je to daleko a navíc nemám tolik času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 z vysočiny??? zkus milouše zemanů... :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.