Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Brý odpoledne!!!

Já dneska měl tak trochu nákupní, pak gaučingový a chvilku dělal okolo domečku. :kol-28:

Vysál Fábuli a dal nový koberce, protože co jsem tam měl mi přítulkyně zabavila do Audiny.

Vloženo

osobně bych si tam sedl do restaurace, dal si masový kuličky, pak dezert a kafíčko a nechal je, ať si tam dělaj co chtěj :D

no jo,ale to bych se už vubec nedočkal a hlavně nedoplatil :-)

Vloženo

každá zkušenost je dobrá né? :kol-28:

každá zkušenost je dobrá né? :kol-28:

:kol-28: :kol-28: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47:

no nevim pánové jakej bych by fešak se zlomeným nosem a oteklym okem :kol-31: :kol-31:

Vloženo

kino by se zásadně mělo platit až po filmu ... když jsem usnul u novyho Herry pottera tak si myslim že sem vyhodil prachy oknem.taky už mě herečka jen tak do kina nedostane

Vloženo

No taky chodím tak 2X do roka a jen z pocitu že jsem udělal něco víc pro mladou :kol-28:

ty šprte.... :kol-28: ...za 12 let jsem vzal herečku do kina jen 3x a musí bejt ráda :-)))

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...