Říjen 1, 201212 r Jo, to bejvaly časy. Tatík ji měl, pamatuju si, že mě na ní vezl poprvé do mateřský školky - posazenýho na nádrži před sebou. Držel jsem se tý "hrazdičky" na řídítkách. Byla to ČZ-175 Sport, na 19" kolech... Jenže panstvo (a dámo), to už je 40 let...
Říjen 2, 201212 r co tu strašíte ve 3h ráno?? :D jinak já před 40 lety asi nebyla ještě ani v plánu Upraveno Říjen 2, 201212 r od cerrtinka
Říjen 2, 201212 r Před 40lety jsem byl v bříšku u maminky a pomalu se chystal. Je pravda,že u nás samolepky nejsou potřeba,zrovna minulej tejden jsem si jednu vychutnal,teda spíš ona mne a budu muset na geošku nejak se mi šooopnul volantík.
Říjen 2, 201212 r Nj, já mám v "techničáku" uvedenej ročník výroby ještě se šestkou na druhým místě odprava...
Říjen 2, 201212 r Druhý místo ODPRAVA je podle mne v evropským způsobu psaní letopočtu odjakživa tvar XX6X - to cos napsal, je druhý ODLEVA ty soudruhu Jakeši... (to byl taky takovej blbec co si plet levou a pravou ruku...)
Říjen 2, 201212 r No No já to čtu na mobilu a preskocilo mi písmenko a cetl jsem doprava.Tak se hned necerti.:'>
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.