Standis Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 ale že jsme pokecali viď :specool: jinak jukni na svůj fb ,máš tam ode mě dvě fotečky ahojky, měl jsi se přihlásit. lítal jsem kolem synka, tak nebyl na nic jiného čas. ani jsem pořádně nezkouknul auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Chlapi prosim vas pomocte mi, potrebuju neco zjistit o tomto cloveku: Radek Eiselt Zrejme na tomto foru prodaval rozkradene veci, davejte si na nej pozor. Je v reseni PCR podle emailu by to měl být titan0306 což je hodně zajímavý, protože je tu dost znamej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 To je ten pan co má profilovku se zlatým supem a je z boru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 zřejmě jo, aspoň dle administrace. snad víc řekne Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Tak konečně na nej došlo? Jooo ještě aby tak mu něco dokázali.Vyrezany vinka co lezi na dne rybniku a rek okolo boru je hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Prislo mi, ze je z Ceske lipy - podle Standise se jedna opravdu o uzivatele titan0306. Komunikoval jsem s nim dvakrat, netusim jestli jsem vubec neco koupil, ale podle vseho jsou ted vsichni, co od nej neco kupovali, nebo mu prodavali kontrolovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 To je zajímavý. Já od něho bral palubku do FRS co me za 3 měsíce ukradli. Obrázek si udělejte samy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 (editace) To už mám taky za sebou,ale jenom se ti zeptaj zda jsi od něj něco bral a co a zaleží na Tobě co jim řekneš udělat Ti nikdo nic nemuže protože jsi vše koupil v dobré víře a tak dále a tak dále. Džunda už má taky novej olejíček od Mogulu a jen si tak vrní a občas kuckne sviňa,ale je to něco s přívodem benzínu takže jedu ke kámošovi do servisu a porádně to prohlídnem a pročistíme a sice už mám filtr vyměněnej nicméně koupim radši origo novej ten co tam mám je z netu. Editováno: 15. Říjen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Me hlavne slo o to, ze pod jeho jmenem jsem absolutne netusil o koho jde, zadne zaznamy jsem nenasel a ani me nenapadlo, co jsem v te inkriminovane dobe mel kupovat za danou castku. Ted uz sice vim co mi mel asi poslat, ale porad mi to nejak nesedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Vítej v ČR... ve státě,kde se každý každýho snaží ojeb.t a přiživit na cizím majetku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 ahojky, měla jsi se přihlásit. lítal jsem kolem synka, tak nebyl na nic jiného čas. ani jsem pořádně nezkouknul auta já tě ani nezahlídla jen auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 azriel: presne tak, je mi z nekterych lidi na bliti. Doba neni zla. jenom lidi jsou sv*ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 tak tak.Práce je dost,jen chtít pracovat.Lidi brečí, že nemají peníze,ale všichni maji relativne nový auta,staví domy,jezdí na drahý dovolený... tak kde na to berou,když nikdo nechce dělat?Já hákuju abych si mohl to co mam dovolit a když vidim,jak tady chodí jeden sopel s rukama v kapsách a vykrádá auta tak bych ho nejradši dobil ... ale jsem civilizovaný člověk a na to tu máme PČR,aby ho jednou .....??? chytla a potrestala ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 já tě ani nezahlídla jen auto tak to jsme na tom byly stejně :-) ale já ai neviděl auto, jakým jsi přijela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 parkovali jsme nad tebou ,nahoře u plotu jsme stáli a když se vyhlašovalo a byla tombola tak si tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 azriel: Oni to sice maji hned, ale neni to az tak tim, ze by meli tak velke financni zasoby a mohli si to dovolit, ale ze v dnesni dobe leti hypoteky, pujcky.... lidi nepremysleji ted, ale az jak nebude na splatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 no já mam taky byt na hypo, auto na leasing .Vydělávám podotýkám,poctivou prací. dobře... mají barák na hypo... nebo mají auto na leasing ale nemůžou mít vše naráz a dělat v ČKD za 15tis.To už trochu smrdí,že někde něco neni křištálově čisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Presne tak, souhlas ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Se divím ze me PČR nekontaktovala.bral jsem od nej taky par věcí, a ani bych se nedivil, kdyby se k němu zase vrátily.v boru samej cikán tak to tam jede jak perník tady v Peckách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Dneska jsem volal znamemu na kriminalku - ale ten s tim nema nic spolecneho a kdyz jsem mu rekl nick, tak si vzpomel, ze taky kupoval nejake veci To je to tam az tak horke jo? Spis jsem cekal, ze vetsi problemy jsou tady, Havirov, Karvina, Ostrava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Já od něj bral taky nějaké věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 parkovali jsme nad tebou ,nahoře u plotu jsme stáli a když se vyhlašovalo a byla tombola tak si tam byl? byl, odjížděl jsem kolem 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 tak holt příště Standí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Tak kdepak mam kolegu co je na odpo? Týden se sešel a zase smrdim na noční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 to jsme teda smraďoši v práci dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.