cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 tak to nečti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 jen pokračujte, mě to baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Brý odpoledne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Zdar, jen jsem nakouknul a jdu zase pokračovat, mám dneska na programu debordelizaci kutlochu, už se s tím morduju od 9 dopoledne a jsem tak v desetině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 (editace) zdarec...no já vyspal kocovinku :-), včera jsem se trochu poved.ale ten novej lokal kterej jsme navštívili a kterej se honosí titulem krušovicka hospoda stojí pěkně za prd.čekat 20min na pivo jsem nezažil ani ve 4cenový.řikam tý náně co tam roznáší jestli si nemám radši dávat lahváče když natočit pulitr jim trva takovou dobu :-).koukala jak vrana, nevim co to je za modu zaměstavat hezky mlady holky který jsou ale uplně k hov.u a levý jak šavle.zlatej upocenej Bohouš od konkurence :-) u toho se nestihá pít... :-)))) Editováno: 21. Říjen 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Raca tak to je bordel čekat 20min. na pivko toby mi sra...o taky. Jo a Krušovický mi moc nejede, asi proto že jsem se po něm jednou a to ještě jako po jediným jinak pivíčko já mooooccccc ráááááááááád!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 (editace) to nesmíš vychlastat basu sám .. hamoune Editováno: 21. Říjen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Ono to tak v podstatě bylo, ale točených a bylo mi asi 17let, od tý doby jsou Krušovice poslední pivo co bych vyhledával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 nemáš chlastat když to neumíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 - jo tenkrát jsem byl ještě mladej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 tak každej nějak začínal že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 to já začal dřív o nějakej ten pátek, ale tenkrát to prostě nesedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Raca tak to je bordel čekat 20min. na pivko toby mi sra...o taky. Jo a Krušovický mi moc nejede, asi proto že jsem se po něm jednou a to ještě jako po jediným jinak pivíčko já mooooccccc ráááááááááád!!! oni to tam čepujou přímo z nějakyho tanku a černý pivo docela šlo+semptam proložený zelenou....mě ale opravdu srala ta juniorka kozy vystrčit umí ale pinglovat to už je nadstandart..jo kdybych chtěl změnit status,like-ovat,nebo poslat smailíka to by jí určitě šlo kničemu jinymu ty dnešní buchty nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 brý večír!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 helou mr.kbelík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Taky dobrý večer pánové a vlastně rovnou i dobrou noc,už se nějak těším do pelechu jsem dnes celej den nějakéj chcíplej a zejtra začínám první noční z 5ti co mám před sebou tak musím něco naspat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 no já ted začal první ze dvopu a ještě jsme se skoro nezastavili-děs běs hruza :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 prázdná hospoda? krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 pojď na chat, tam je živo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 zdarec..... jeden tuplák a zelenou at si srovnam žaludek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 zelenou bych si taky dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 tak dvě a tuplovany....... .... taky v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 né ale nějak nemůžu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 ty woe..... já v práci taky ne a ne zabrat.....kolegové tady ještě svítí a s tý židle mě bolí prd.l :-)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.