Mr.Kyblik Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 to máš prekerku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 tojo .. :-) ... aspon konečně vyberu nějakej ten novej phone.herečka mi dala nůž na krk a prej do zejtra se mam rozhodnout,jenže pro mě jako zapřísáhlýho odpurce dotykovek je to docela těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 já si taky nerozumím s do tykovkama, zlatá tlačítková klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 tj....ale koukam.že doba mě semele.pokud mam nějaky požadavky tak bohužel není jina volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Nazdaj v hospodě tu zelenou si dám klidně s Váma a pěkně do pivíčka magické očko před dvaceti lety moje dost oblíbená kombinace na kterou mám na halvě vzpomínku,když jsem po 13tem kousku takovéhle kombinace trefil místo postele noční stolek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 ahoj...kolego pracující... .... to se musí na chut :-).... po 13 kousku bych se asi ani netrefil na zachod teda pokud bych vubec příšel nato,že mám nějakou potřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Ahojky tak dnes už taky nee,ale v 18ti mě dost chutnalo,takže já si svý už vypil a teď už jen tak lážo plážo spíš lážo než plážo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 tak tak ... doted se divym že ti moji rodičové mi při studiích na střední žrali jak moc se musim učit že na chatu s nima na vikend opravdu nemůžu jet :-)) a nechali mileho mladeho-blbeho jindru doma přes víkend doma samotnyho...jojo zlaty časy ....... jak je v praci kolego?zrovna sem se chtěl zeptat kolik ta houkačka vubec umí rychle jet? minulej tejden mě jedna předjížděla takovym fofrem až sem si řikal že to musí převratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Haloooooooooooooo?!?!?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Ahojky taky se divím co jakou měli rodiče se mno trpělivost,akunrád jednou když jsem přijel na víkend domu s kohoutem na hlave tak táta prohlásil dej mu 500 ať jede zpátky,máma to vyřešila po svém a číro ustřihla. Tak novější VW T5/T6 už jedou parádně a rychlost překračující 180 nejni problém nicméně je to použitelné tak na dálnici a po pěkné rovince bez aut,podvozkově je to ale srovnatelné s osobákem čitelné a už by člověk musel bejt fakt blb bez rozumu, aby to poslal ze silnice ven,ale stát se to muže ne vždy za to muže řidič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Haloooooooooooooo?!?!?!?! co řveš :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 neřvěte tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 já ne to kyblajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Ahojky taky se divím co jakou měli rodiče se mno trpělivost,akunrád jednou když jsem přijel na víkend domu s kohoutem na hlave tak táta prohlásil dej mu 500 ať jede zpátky,máma to vyřešila po svém a číro ustřihla. Tak novější VW T5/T6 už jedou parádně a rychlost překračující 180 nejni problém nicméně je to použitelné tak na dálnici a po pěkné rovince bez aut,podvozkově je to ale srovnatelné s osobákem čitelné a už by člověk musel bejt fakt blb bez rozumu, aby to poslal ze silnice ven,ale stát se to muže ne vždy za to muže řidič. tak to musí bejt paradní svezení, ale jen ve předu v zadu jsem naštěstí tu čest ještě neměl neřvěte tady uáááááááááá .... tady se hulaká jak na lesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 koukám no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 tak co empiku?jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 tak jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 tak určitě ..nooo :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 jak jinak A kam utekla Žanet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Spát. Prej brzo vstává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 ale jdi ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 nepudu ... nikam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Brý den!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 no vidíš jak to jde i bez řvaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Nu jistěěě Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.