Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

řvi si doma,v hospodě bude klíííd :D

Doma ho nenechaj, musí si to někde vykompenzovat, ne?

máš pravdu :kol-47:

Upraveno od žralok
Citace předchozího příspěvku !

Dobrý ránko!!!

Dnes je pohodička, protože nemusím do práce. :)

tak co strašíš tak brzo? :D

jo to kdy bych věděl :D

Síla zvyku :kol-28:

Tak mám konečně přezuto! :kol-47:

Těd asi pujdu řezat dřevo, abych měl prázdnou stodolu. :)

jojo hoši,u nás už to poletuje :kol-28:

nu hurá už se těším, až se budu klouzat :kol-28:

to někteří se budou klouzat na letních :D

:kol-47: :kol-47: :kol-47:

to já bych bral taky ale unás v Pošumaví to není zrovna dobrý nápad samý kopce a serpentýny :)

tak to bude pořádnej záběr já mám mitasky H03 a to šou taky dobrý drapky na zimní řádění akunrád.

post-86-0-30398100-1351280980_thumb.jpg

Kucí potřebuju pomoc od znalcu co maj v pc ETKU,jak se jmenuje to co je na fotce označené,jaký to má číslo a co to stojí.

Měl by to bejt nějakej zpětnej ventil na cestě zpět do nádrže,Díkes

post-86-0-25974300-1351281283_thumb.jpg

Já budu přezouvat po neděli do pondělí jsem v práci tak jakmile se na to vyspím,jak píše Luboš hu nás je to hned

post-35004-0-39514300-1351325745_thumb.j

dobré ráno :D

Já budu přezouvat po neděli do pondělí jsem v práci tak jakmile se na to vyspím,jak píše Luboš hu nás je to hned

to sem měl taky v plánu(někdy po neděli´),ale dneska netuším jak dojedu domu :-) ve předu letnaky a v zadu zavodní letní slejky,který jsem tam v březnu dal jen tak na dva měsíce na dojetí a oni už tam zustaly do tedka- to bude docela hukot cesta

Upraveno od raca

Hnus bílej venku :kol-29:

U nas lije , 3 stpne nad nulou ;)

Tady před chvílí začalo padat mokrý bílý svinstvo. Kapalný sračky padaly už od včerejška, tak teď se teror zvýšil...

Furt dest furt dest furt dest :D kurna abych uz strcil smetacek a skrabku do auta :D

Já smetáček ani škrabku vůbec nevyndávám - jen je strčím do kufru do tašky... Vyndal jsem tyhle věco z auta jen jednou, před lety - a dal jsem si je doma do skříně v předsíni. Ovšemže že jsem je tam na začátku další zimy už nenašel, protože se mezitím několikrát "uklízelo" a otřískanej a napůl opelichanej smetáček spolu se škrabkou skončil nikoliv mojím přičiněním v popelnici - copak o to, obojí už stejně bylo "na dojetí", ale osoba která vyhození provedla se ani neobtěžovala mne o tom informovat, takže já v blahým přesvědčení že propriety na ometení a očištění auta od sněhu mám ve skříni jsem se o náhradu nepostaral. Samozřejmě, dopadlo to jak muselo - v noci napadlo a namrzlo a já jsem tenkrát ráno škrábal okna bankovní kartou jak idiot, abych mohl odjet a odpoledne vycáloval kilo na pumpě za novej smeták a škrabku...

Večer jsem na výtku o nutnosti mne informovat o tom, že se něco takovýho (patřícího k autu) vyhazuje dostal velmi výmluvnou odpověď: "...A proč schováváš takovej bordel ?!?!"... Tak ho prostě schovávám tam, kam dotyčná osoba neleze jak je rok dlouhej, aby ji zase nezačaly "bolet oči a svrbět prsty"... Garáž nevlastním, abych to ukládal sám, tak si holt Drobek vozí i v létě tyhle propriety na zimu v kufru.. Ještě že jich není tolik jako před léty...

Ja mam to stesti ze mam garaz :D akorat ze v ni najit neco napodzim krom auta je cekem problem :D soused se mi smeje zebyvh s toho co tam je poskladal jednu uzovku a puldruhe fabie :D

Teda ale je to fofr, chumelí sotva hodinu a už těch bílejch sraček jsou snad 3 cenťáky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.