cerrtinka Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 řvi si doma,v hospodě bude klíííd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Doma ho nenechaj, musí si to někde vykompenzovat, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 (editace) máš pravdu Editováno: 27. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Dobrý ránko!!! Dnes je pohodička, protože nemusím do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 tak co strašíš tak brzo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 jo to kdy bych věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Síla zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Tak mám konečně přezuto! Těd asi pujdu řezat dřevo, abych měl prázdnou stodolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 jojo hoši,u nás už to poletuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 nu hurá už se těším, až se budu klouzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 to někteří se budou klouzat na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 :kol-47: to já bych bral taky ale unás v Pošumaví to není zrovna dobrý nápad samý kopce a serpentýny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Já budu mít extra drapáky takže pohoda. http://www.zbozi.cz/vyrobek/schwalbe-rocket-ron-performance/ :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 tak to bude pořádnej záběr já mám mitasky H03 a to šou taky dobrý drapky na zimní řádění akunrád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Kucí potřebuju pomoc od znalcu co maj v pc ETKU,jak se jmenuje to co je na fotce označené,jaký to má číslo a co to stojí. Měl by to bejt nějakej zpětnej ventil na cestě zpět do nádrže,Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Já budu přezouvat po neděli do pondělí jsem v práci tak jakmile se na to vyspím,jak píše Luboš hu nás je to hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 (editace) Já budu přezouvat po neděli do pondělí jsem v práci tak jakmile se na to vyspím,jak píše Luboš hu nás je to hned to sem měl taky v plánu(někdy po neděli´),ale dneska netuším jak dojedu domu :-) ve předu letnaky a v zadu zavodní letní slejky,který jsem tam v březnu dal jen tak na dva měsíce na dojetí a oni už tam zustaly do tedka- to bude docela hukot cesta Editováno: 27. Říjen 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Hnus bílej venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 U nas lije , 3 stpne nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Tady před chvílí začalo padat mokrý bílý svinstvo. Kapalný sračky padaly už od včerejška, tak teď se teror zvýšil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Furt dest furt dest furt dest kurna abych uz strcil smetacek a skrabku do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Já smetáček ani škrabku vůbec nevyndávám - jen je strčím do kufru do tašky... Vyndal jsem tyhle věco z auta jen jednou, před lety - a dal jsem si je doma do skříně v předsíni. Ovšemže že jsem je tam na začátku další zimy už nenašel, protože se mezitím několikrát "uklízelo" a otřískanej a napůl opelichanej smetáček spolu se škrabkou skončil nikoliv mojím přičiněním v popelnici - copak o to, obojí už stejně bylo "na dojetí", ale osoba která vyhození provedla se ani neobtěžovala mne o tom informovat, takže já v blahým přesvědčení že propriety na ometení a očištění auta od sněhu mám ve skříni jsem se o náhradu nepostaral. Samozřejmě, dopadlo to jak muselo - v noci napadlo a namrzlo a já jsem tenkrát ráno škrábal okna bankovní kartou jak idiot, abych mohl odjet a odpoledne vycáloval kilo na pumpě za novej smeták a škrabku... Večer jsem na výtku o nutnosti mne informovat o tom, že se něco takovýho (patřícího k autu) vyhazuje dostal velmi výmluvnou odpověď: "...A proč schováváš takovej bordel ?!?!"... Tak ho prostě schovávám tam, kam dotyčná osoba neleze jak je rok dlouhej, aby ji zase nezačaly "bolet oči a svrbět prsty"... Garáž nevlastním, abych to ukládal sám, tak si holt Drobek vozí i v létě tyhle propriety na zimu v kufru.. Ještě že jich není tolik jako před léty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Ja mam to stesti ze mam garaz akorat ze v ni najit neco napodzim krom auta je cekem problem soused se mi smeje zebyvh s toho co tam je poskladal jednu uzovku a puldruhe fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Teda ale je to fofr, chumelí sotva hodinu a už těch bílejch sraček jsou snad 3 cenťáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.