Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odkud ze to jsi ? At si udelam obraz kdy to dorazi ke mne :D

Ty dokazes potesit :D

Viď? A to ještě není všecko - nejen že se to k vám chystá taky, ale dost pravděpodobně dostanete příděl z toho jižního laloku, kterej se zdá bejt "výživnější" ...

Pro inspiraci jedno doporučení:

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

:D du pribalit retezy do kufru , rano v pet jedu do prace :D

Já byl teď na zabijacce na vysočině a docela paráda na silnici.Hlavně ty prazaci tady co maj chalupy.To je peklo na ty silnici..... to je jak debily po obrne.

No jo je nezmenis :D kruci na zabijacku bych si zasel , ale tak na moravu :D

Si někde dáme spicha a uděláme si drifťácký setkání s předohrabama...

200 km to mam jak za rohem ;) jinak prave zacalo snezit i v Ove ;)

Dáme slejzák na půl cesty - navrhuju olomouckej Svatej Kopeček, sraz na parkingu u ZOO. Cestou z Olmíka přes Droždín se můžem pěkně sklouznout...

Tam jsem byl pred tydnem :D listi na ceste dela hodne :D

A zákruty si dáme na ručku, co říkáš? Mně za to na srazu vloni označili za blázna, když jsem při jízdě zručnosti na konci otočil Drobka na ručku, ale já se rád sklouznu... lollol

Ja mam takovou fajnou cestu do prace , tam vzdycky v zime zaspi a to je pak jizda :D ja mam pak jen dojem ze jednou tu fabuli prevratim :D jinak po letosni servisce mam dotazenou rucku takze to teprv bude sranda :D si pak pripadam jak mladej synek ktery si pujcil auto od tatky na hrani :D

Nazdaj nazdaj tak tu máme trochu sněhu a letňákový blues. :kol-27:

Ale pohoda není to zas tak strašný na hlavní není skoro nic a vedlejší je sjízdná i na letních uvidím jak ráno kdyžtak pofrčím po noční přezout což na druhou stranu postrádá smysl protože domu to mám necelych deset a pro gumy pětadvacet. :kol-28:

post-86-0-87647900-1351362593_thumb.jpg

post-86-0-99750700-1351362603_thumb.jpg

..

jinak po letosni servisce mam dotazenou rucku takze to teprv bude sranda :D ...

Já je vloni po servisce za utažení ručky zdrbal jak siroty - předtím mi zabírala krásně na 3. až 4. zubu od podlahy a na 6.-7. držela na krev. Po servise zabírala už v momentě, když jsem strčil pod páku prsty a na 3. zubu byly pakny zarvaný na doraz. Na 4. zub jsem ji jednoruč absolutně nedotáhnul - a to rozhodně nejsem třasořitka muší váhy. Nedalo se to používat, už na prvním zubu bylo jasně cejtit, že obložení drhne o bubny. Moc se jim nechtělo, ale řval jsem na ně tak dlouho, dokud to nepřišel mechán z dílny až na plochu před vchodem vrátit zase zpátky...

:D :D :D :D to ja jsem celkem rad , je to presne tak jak jsem ji kupoval... bylo to 11.11 snich , led a ja cerstve novym autem jeste bez spz jezdil bokem na prazdnem parkovisti u nas u koupaliste :D ... nejvetsi radost v zime mam jak zavola kamarad ze je treba provetrat "bzyka" ( fiat 126p upraveny na amaterskou rally ) to je pak prdel :D

No oni mi argumentovali, že to je jako na new autě, to utažení až k podlaze. Tak jsem vlezl do všech 8 aut co tam měli na saloonu na ukázku včetně supa, octy kombi a sněhomuža a v žádným ručka nebrala TAK těsně nad podlahou, ale minimálně na 3. zubu. A už jsem hnal toho "recepčního technika" pro mechána, jinak že si budu stěžovat až v Bolce :D :D :D

Sssssnezny muz :D to auto me laka uz dlouho , jen kvuli hrani premyslim jak vypnou predek :D ... no me to hyta teprv tak na 3ti zub , pred vystelovanim to bralo... no nebralo :D jsem se citil jak v moji filete :D

Pojď na chat, tohle je na hovno... Jinak když to zabírá na tom 3. zubu, tak to je naprosto v pořádku. Jenže oni mi to utáhli tak, že to citelně zabíralo ještě dřív, než to poprvé cvaklo...

Kdyby to slo tak uz tam jsem :D jedu pres aplikaci v mobilu ;)

Todle kdyby mi udelali tak jim ji asi omlatim o hlavu :D ja ji musim citit v ruce a ne pouzivat jako parkovacku

Sssssnezny muz :D to auto me laka uz dlouho , jen kvuli hrani premyslim jak vypnou predek :D ...

Předek na sněháčovi vyřadit nejde, má to stejnej spodek jako Kokta 4x4, to znamená trvalej předohrab a k němu Haldexem v případě potřeby připojovanej zadek. Případ potřeby posuzuje elektronika, takže ani v momentě kdy si sám na palubce tlačítkem navolíš režim 4x4 nejedeš trvale na všecky 4. To co chceš umějí jedině auta s trvalým pohonem zadku a přídavným pohonem na předek - GaZ, UaZ, Landrover, Range Rover, Landcruiser a jim podobný "mašíny".

A co treba provereny klasik ? Niva ?

Neměl jsem tu čest, takže u Nivy to 100%ně nevím - ale vzhledem k tomu, že to má upravenej spodek žigula, tak asi jo. Trvalej zadek a připojovanej předek.

Vidis , zigulik je jeste nekde ve stodole , ja na ten mercedes uplne zapomnel :D ... to bis Niva to je takovy dostupny offroad ;)

Kdypak jsem to byl s rodinkou na Pernštejně...? Začátkem srpna? Kastelán tam má Nivu s prodlouženou prdelí a pravděpodobně s pažoutem 1,7 dehtem pod kapotou - zcela zjevně funkční, sice poměrně otřískanou, ale denně jezdící...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.