Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Ja mam takovou fajnou cestu do prace , tam vzdycky v zime zaspi a to je pak jizda :D ja mam pak jen dojem ze jednou tu fabuli prevratim :D jinak po letosni servisce mam dotazenou rucku takze to teprv bude sranda :D si pak pripadam jak mladej synek ktery si pujcil auto od tatky na hrani :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdaj nazdaj tak tu máme trochu sněhu a letňákový blues. :kol-27:

Ale pohoda není to zas tak strašný na hlavní není skoro nic a vedlejší je sjízdná i na letních uvidím jak ráno kdyžtak pofrčím po noční přezout což na druhou stranu postrádá smysl protože domu to mám necelych deset a pro gumy pětadvacet. :kol-28:

post-86-0-87647900-1351362593_thumb.jpg

post-86-0-99750700-1351362603_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

..

jinak po letosni servisce mam dotazenou rucku takze to teprv bude sranda :D ...

Já je vloni po servisce za utažení ručky zdrbal jak siroty - předtím mi zabírala krásně na 3. až 4. zubu od podlahy a na 6.-7. držela na krev. Po servise zabírala už v momentě, když jsem strčil pod páku prsty a na 3. zubu byly pakny zarvaný na doraz. Na 4. zub jsem ji jednoruč absolutně nedotáhnul - a to rozhodně nejsem třasořitka muší váhy. Nedalo se to používat, už na prvním zubu bylo jasně cejtit, že obložení drhne o bubny. Moc se jim nechtělo, ale řval jsem na ně tak dlouho, dokud to nepřišel mechán z dílny až na plochu před vchodem vrátit zase zpátky...

Odkaz ke komentáři

:D :D :D :D to ja jsem celkem rad , je to presne tak jak jsem ji kupoval... bylo to 11.11 snich , led a ja cerstve novym autem jeste bez spz jezdil bokem na prazdnem parkovisti u nas u koupaliste :D ... nejvetsi radost v zime mam jak zavola kamarad ze je treba provetrat "bzyka" ( fiat 126p upraveny na amaterskou rally ) to je pak prdel :D
Odkaz ke komentáři

No oni mi argumentovali, že to je jako na new autě, to utažení až k podlaze. Tak jsem vlezl do všech 8 aut co tam měli na saloonu na ukázku včetně supa, octy kombi a sněhomuža a v žádným ručka nebrala TAK těsně nad podlahou, ale minimálně na 3. zubu. A už jsem hnal toho "recepčního technika" pro mechána, jinak že si budu stěžovat až v Bolce :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Sssssnezny muz :D to auto me laka uz dlouho , jen kvuli hrani premyslim jak vypnou predek :D ...

Předek na sněháčovi vyřadit nejde, má to stejnej spodek jako Kokta 4x4, to znamená trvalej předohrab a k němu Haldexem v případě potřeby připojovanej zadek. Případ potřeby posuzuje elektronika, takže ani v momentě kdy si sám na palubce tlačítkem navolíš režim 4x4 nejedeš trvale na všecky 4. To co chceš umějí jedině auta s trvalým pohonem zadku a přídavným pohonem na předek - GaZ, UaZ, Landrover, Range Rover, Landcruiser a jim podobný "mašíny".
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...