jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Odkud ze to jsi ? At si udelam obraz kdy to dorazi ke mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Cca 200km cesty po I/35 a D1 západně od Ovy. A podle http://radar.bourky.cz/ to tam budete mít cca do půl hodiny taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Ty dokazes potesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 (editace) Viď? A to ještě není všecko - nejen že se to k vám chystá taky, ale dost pravděpodobně dostanete příděl z toho jižního laloku, kterej se zdá bejt "výživnější" ... Pro inspiraci jedno doporučení: Editováno: 27. Říjen 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 du pribalit retezy do kufru , rano v pet jedu do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Já byl teď na zabijacce na vysočině a docela paráda na silnici.Hlavně ty prazaci tady co maj chalupy.To je peklo na ty silnici..... to je jak debily po obrne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 No jo je nezmenis kruci na zabijacku bych si zasel , ale tak na moravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Si někde dáme spicha a uděláme si drifťácký setkání s předohrabama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 200 km to mam jak za rohem jinak prave zacalo snezit i v Ove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Dáme slejzák na půl cesty - navrhuju olomouckej Svatej Kopeček, sraz na parkingu u ZOO. Cestou z Olmíka přes Droždín se můžem pěkně sklouznout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Tam jsem byl pred tydnem listi na ceste dela hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 A zákruty si dáme na ručku, co říkáš? Mně za to na srazu vloni označili za blázna, když jsem při jízdě zručnosti na konci otočil Drobka na ručku, ale já se rád sklouznu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Ja mam takovou fajnou cestu do prace , tam vzdycky v zime zaspi a to je pak jizda ja mam pak jen dojem ze jednou tu fabuli prevratim jinak po letosni servisce mam dotazenou rucku takze to teprv bude sranda si pak pripadam jak mladej synek ktery si pujcil auto od tatky na hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Nazdaj nazdaj tak tu máme trochu sněhu a letňákový blues. Ale pohoda není to zas tak strašný na hlavní není skoro nic a vedlejší je sjízdná i na letních uvidím jak ráno kdyžtak pofrčím po noční přezout což na druhou stranu postrádá smysl protože domu to mám necelych deset a pro gumy pětadvacet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 ..jinak po letosni servisce mam dotazenou rucku takze to teprv bude sranda ... Já je vloni po servisce za utažení ručky zdrbal jak siroty - předtím mi zabírala krásně na 3. až 4. zubu od podlahy a na 6.-7. držela na krev. Po servise zabírala už v momentě, když jsem strčil pod páku prsty a na 3. zubu byly pakny zarvaný na doraz. Na 4. zub jsem ji jednoruč absolutně nedotáhnul - a to rozhodně nejsem třasořitka muší váhy. Nedalo se to používat, už na prvním zubu bylo jasně cejtit, že obložení drhne o bubny. Moc se jim nechtělo, ale řval jsem na ně tak dlouho, dokud to nepřišel mechán z dílny až na plochu před vchodem vrátit zase zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 :D :D to ja jsem celkem rad , je to presne tak jak jsem ji kupoval... bylo to 11.11 snich , led a ja cerstve novym autem jeste bez spz jezdil bokem na prazdnem parkovisti u nas u koupaliste ... nejvetsi radost v zime mam jak zavola kamarad ze je treba provetrat "bzyka" ( fiat 126p upraveny na amaterskou rally ) to je pak prdel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 No oni mi argumentovali, že to je jako na new autě, to utažení až k podlaze. Tak jsem vlezl do všech 8 aut co tam měli na saloonu na ukázku včetně supa, octy kombi a sněhomuža a v žádným ručka nebrala TAK těsně nad podlahou, ale minimálně na 3. zubu. A už jsem hnal toho "recepčního technika" pro mechána, jinak že si budu stěžovat až v Bolce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Sssssnezny muz to auto me laka uz dlouho , jen kvuli hrani premyslim jak vypnou predek ... no me to hyta teprv tak na 3ti zub , pred vystelovanim to bralo... no nebralo jsem se citil jak v moji filete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Pojď na chat, tohle je na hovno... Jinak když to zabírá na tom 3. zubu, tak to je naprosto v pořádku. Jenže oni mi to utáhli tak, že to citelně zabíralo ještě dřív, než to poprvé cvaklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Kdyby to slo tak uz tam jsem jedu pres aplikaci v mobilu Todle kdyby mi udelali tak jim ji asi omlatim o hlavu ja ji musim citit v ruce a ne pouzivat jako parkovacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Sssssnezny muz to auto me laka uz dlouho , jen kvuli hrani premyslim jak vypnou predek ... Předek na sněháčovi vyřadit nejde, má to stejnej spodek jako Kokta 4x4, to znamená trvalej předohrab a k němu Haldexem v případě potřeby připojovanej zadek. Případ potřeby posuzuje elektronika, takže ani v momentě kdy si sám na palubce tlačítkem navolíš režim 4x4 nejedeš trvale na všecky 4. To co chceš umějí jedině auta s trvalým pohonem zadku a přídavným pohonem na předek - GaZ, UaZ, Landrover, Range Rover, Landcruiser a jim podobný "mašíny". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 A co treba provereny klasik ? Niva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Neměl jsem tu čest, takže u Nivy to 100%ně nevím - ale vzhledem k tomu, že to má upravenej spodek žigula, tak asi jo. Trvalej zadek a připojovanej předek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Vidis , zigulik je jeste nekde ve stodole , ja na ten mercedes uplne zapomnel ... to bis Niva to je takovy dostupny offroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Kdypak jsem to byl s rodinkou na Pernštejně...? Začátkem srpna? Kastelán tam má Nivu s prodlouženou prdelí a pravděpodobně s pažoutem 1,7 dehtem pod kapotou - zcela zjevně funkční, sice poměrně otřískanou, ale denně jezdící... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.