jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 zdarec, tedka už fajně , na konec dne zajmava přihoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Jakto, ze ji jeste nevim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 to viš , ja to rozdejhavam po 18 jsem se vracel z jedne nejmenovane elektrarny domu , jedu si tak z polska mostem dolu , krasna 40 na tahometru , bo tož mlha jak prase , a jak už si tak pomalu dojiždim ke kruhači tak mi vyskočil takovy svitici trpajzlik z placačkou a už mě tahal doprava , z napisu jsem se dočetl že patři asi v VB ikdyž dneska se to jmenuje jinak , tak zastavim , vypnu motor, světla , radio , kouknu se na něj přez zavřene okno , ten na mně , pak mi došlo žeby ho htělo otevřit , otevřu , standardni hlaška , paně řidiči policejni kontrola předložte doklady prosim , tak nafasoval občanku , řidičak , techničak , no prostě všecko co taham v peněžence spolu z prukazkou zdravotni pojištovny ... ten se tak kouka , občanka - ja , ja - řidičak , ja občanka a řidičak , čumi na mně jak na debila ... za chvilu jenom Peeeepo !!! (na kolegu) ten zas stejny postup , dozvěděl jsem se že si z nich nemam dělat prdel nestřihat se , oholit a koupit kontaktni čočky a pro sihr i nějaky ten přičesek PS : otazka Pepy , pane řidiči , proč vam nesviti světla (připominam že auto bylo vypnute ) ... tak jsem mu nastartoval a on se skoro vylekal , denni v provozu a hnedka zas , pane řidiči proč svitite mlhovkama , tak jsem to pohotově přepnul s tim že je to denni sviceni , akorat že v te chvili ten trpajzilk se akorat koukal na me svetla ,takže H4 hnedka po očich ... to už jsem měl raznou prdel ... samo sebou si neodpustili otazku na homologaci dennich ... (napiskovana na sklech od mlch ) ... jenže klukum nesvitila baterka , tak jsem vytasil svoje domlouvatko :D ... to už měli dost , trpaslik tiše zaviděl a raději mě poslali domu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Musis asi zmenit fotky v dokladech Co ted vypadas jako houmless, ze te nepoznal a mas se ostrihat a oholit? :D S tim domlouvatkem se nedivim, ze te pustili...asi se lekli hosi Ty mas normalni mlhovky a nechal sis napiskovat znacku RL? Ty hade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 No tak ja nasačkoval prostředky z Rsa do mlhovek , takže jsem ty pismenka z mlhovek obrousil , rozleštil a dal napiskovat to co bylo na skličku z RSa to viš , vše full legal ... ... s domlouvatkem si myslim že to je spiše tak že mi to moje zaviděli , naši kluci maji jen polovični a ohledně dokladu , ja Ti nikdy tu sadu neukazoval ? ja se už snad dva měsice nestřihal a neholil takže takovy bezdak styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Taky padelek ty tvoje denni svetla :D Styd se Neukazoval, musim mrknout na srazku Bezdak style? To je nova pisnicka od PSY misto Gangnam style? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 žadne Psy , ale linost style , furt v jednom kole dyt ja už ani nevim jak hutna domaci kuchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Vice v SZ ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Jozzi mas velmi zajimave prihody V polsku je jina domluvenku np. dobry den moc velka rychlost na 50 km/h a bylo 110 km/h tady je pokutu 500 zloty a 10 bodu Pane ja ne pracujim . mam jen podporu a to je 690 złoty . Ne dalo by se mene Pane vedete co udelaliste. Policista mysli Editováno: 20. Listopad 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 to viš , Pepinova škola života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Coze? To nedava smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Pepicka skola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 To je polska cestina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Posledni krat mne chytili ve Żorach i mluvi pro mne rychlo bylo a pokutu 100 zloty a 2 body . A ja se tehdy mysli dobre je bo mohlo byt hrozej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 mam problem s pocitacem że ne da se pripojit na cestine a musim psat na polstine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Jozzi a S-taker chodte na fabia club polska domluvime se normalne Samozrejne na shoutbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Nejde o preklad, ale vyznam toho tveho vtipu V polsku je jina domluvenku np. dobry den moc velka rychlost na 50 km/h a bylo 110 km/h tady je pokutu 500 zloty a 10 bodu Pane ja ne pracujim . mam jen podporu a to je 690 złoty . Ne dalo by se mene Pane vedete co udelaliste. Policista mysli V polsku je jina domluva. Dobry den,jel jste priliz rychle - v padesatce 110km/h - to je pokuta 500zlataku a 10bodu. Pane ja nepracuju, mam jen podporu 690zlataku. Neslo by to snizit. Pane vite co jste udelal. Policista mysli. CO to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) s-talker - to je to. jak chces toto mohu Ti napsat v polstine V polsku tak je domluva s Policistama. V polsku to je nornalne Editováno: 20. Listopad 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 V polsku Policista = prodavacka na bazare z ktrerou muzes se obchodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 To chapu, ale z toho co jsi napsal to tak nevypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Ja nekdy pise divne a je to potrebne neco myslet . Omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Jsem kaput . S pranim dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Dobrou, dnes asi zaviram hospu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Ale prd... Ještě si já, ještě si já, pohár vínka vypijem... Akorát že to budu muset taky dost brzo zabalit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.