žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Na maso musíte mít pořádnou kuchyň. Nejsem línej se nažrat třeba v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 neřikej že sis dopřal takovy fajny kombajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 nu tak něco podobnýho chci sehnat na příští gril sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Mám ho doma od léta. Měl jsem jeden navíc ale už je prodanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 ... Nejsem línej se nažrat třeba v noci. Další vyznavač bílýho sexu... Ale podle postavy bych Tě na tuhle deviaci netypoval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tak k Tobe bych se rad stavil ale misto plynu mam radši dřevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Další vyznavač bílýho sexu... Ale podle postavy bych Tě na tuhle deviaci netypoval!!! kdybys viděl mě tak si řekneš že to provozuju běžně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Mám přes metrák. Na zahradě máme ještě ohniště s grilem tak není problém dělat maso i tam. Klidně přijeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 kdybys viděl mě tak si řekneš že to provozuju běžně Mám přes metrák.... Nápodobně, hoši - poctivých 122 kilo živý váhy ... Musím si dávat bacha, až se zas potkám s Rybkou pažravou, abych nedopadnul jako Vašek a spol - ještě by si pomyslela, že mám dostatečnou jateční váhu a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tak vidim ze vsihni jedem v podobne vahove kategoriii Zraloku beru to jako pozvanku po ceste naberu s-talkera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Ten je už zavřenej a sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Jožko, dej vědět, až ten nálet do Havlbrodu budete pořádat. Přiletím z opačný strany, aby Rybka pažravá neměla kudy zdrhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Ten je už zavřenej a sedí.tak proto pise jen jednou denne Ekkare my si z masem poradime jen tak od boku ... 15teho klepem pasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 škoda že ta akce se bude konat na druhý straně republiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Já si taky s masem vím rady - dostal jsem rychlokursy na vojně i v následujícím džobu, kde jsem skoro 2 roky jezdil jako rozvozák pro jedny jatka/masovýrobu. Kuchyňský nože u nás doma jsou opravdu NEBEZPEČNÁ VĚC - jak si ověřilo už nemálo NEOPATRNEJCH návštěvníků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Aaale cca 20 km od hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Já si taky s masem vím rady - dostal jsem rychlokursy na vojně i v následujícím džobu, kde jsem skoro 2 roky jezdil jako rozvozák pro jedny jatka/masovýrobu. Kuchyňský nože u nás doma jsou opravdu NEBEZPEČNÁ VĚC - jak si ověřilo už nemálo NEOPATRNEJCH návštěvníků...takze verze ziletka jako u mne na to mi nikdo sahat nemuze pak to konci prinejlepsim naplasti ( ps ja jsem byl u tankistu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Jooo delejte si srandu kdyz tu nejsem Jinak srazku s grilovanim se urcite nebranim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 A jeste u zraloka , vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Já sloužil u PVOS jako mechanik elektronik, ale ty žiletkový nože jsem vyznával ještě dřív - děda mne jako kluka učil roubovat stromy a tam se to bez ostrýho štěpováku neobejde. Nejlepší bejvaly zahnutý "zibáky" vybrušovaný z plátku pilky na kov - ty opravdu holily chloupky. Když jsem tak nabrousil kudlu před mistrem řezníkem a obtáhnul ji na ocílce, dostal jsem "grátis" kurs vykošťování masa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 "Tatí,na co mám od Mikuláše tu lopatu"? "Aby sis uklidil to hovno co najdeš pod stromečkem" brý večír 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Brý večír čertí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 no zítra mám svůj den :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 nu tak to si ho pěkně užij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 BBLLLLL BBLLLLL????? To jsem viděl jednoho dávno minulýho 5. prosince na mostě přes Labe v Hradci Králové - bylo kolem půlnoci, přes zábradlí tam byl přehnutej "čert" a Mikuláš s vysoko vykasanou sutanou a berlou pohozenou opodál ho pigloval zezadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.