jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Me prave pplko vyhovuje v tom ze zavolaj vetsinou se s nima domluvim tak ze si dame scuka treba pri mem kanclu tak si jen slezu dolu dam cigaeko balicek hodim do kufeu a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 a u nás pplko rozváží hezký kluci zatím co u pošty jen ženský :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Když mě nebaví se právě přes telefon domlouvat Tím to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Kruci Ondro tak na co pak mas tu n8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Focení,hry a net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ale ono to ma i mokrofon a sluhatko ale jinak zbytek souhlasi i u mne com myslis s ceho tedka pisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Jo a to hlavní jsem zapoměl...Slouží mi hlavně jako MP3 Při cestě do práce,pak 8 h v práci a při cestě dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 To ja si poustim radio v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Hmm takovou vymoženost ještě na bajku nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ja zas nemam Tvoji odvahu v zime na bajka bys me nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Já už to beru jako rutinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Me by asi neco umrzlo a upadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Tak zrovna tohle mám pořádně schovaný S prsty na rukách to je trošku horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 No o tech jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Tak máš říct hned že prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Bez nich bych si uz nezahral to by neslo si nezabrnkat ale sousedi by meli radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 (editace) Ahojky Letos naštěstí pošta ani ppl nezklamali ale je fakt,že jsem začal s objednáváním zavčasu takže min už 14dní je vše připraveno. k tématu předešlé stranky volno mám akorád 24/29 jinak Editováno: 22. Prosinec 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Ahoj Vlasto. No mě balík od pondělí až do včerejška ležel na odesílací poště, tak jsem jim tam včera napsal a ejhle, dnes ráno SMS, že mi dnes balík dovezou. Takže ne že nestíhaj, ale spíš na to s.... a musí na ně člověk tlačit aby něco dělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Misto dostat balik bych byl radsi v baliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 tak o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Jozi tak tomuhle se říká hláška roku 2012 :kol-47: a pod ni se Ti podepíšu. Zatím mám,ale tu smulu,že balík joo,ale jenom když si ho zaplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Vlastiku dekuji me prisel kluci jeden i dneska , jsem zustal v soku , sobota odpoledne a tady zvoni postak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 (editace) Borci jak prase (ten kapr je snad bez kostí) Editováno: 22. Prosinec 2012, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 (editace) chleba,chleba...... :D měkký dárky až nakonec Editováno: 22. Prosinec 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Měký dárky-vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.