Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

tady se čeká na mladou až přijde z práce a udělá mi ty karboše

rok 92´... druhá třída a velké stěhování ... nový lidé ,spolužáci,kamarádi.... :D a neurotickej třídní,který nepochopil žert na tabuli napsaný křídou, že třídní je debil :D

otec si koupil audi 2000 dovezený z US.obdoba A200

Editováno: , autor: azriel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rok 1992 ve škodovce byl dost přelomovej - začala platit nová ekonorma (pro výrobu), takže všecko co nemělo vstřik a lambda sondou řízenej katík šlo už prodat jen v zemích třetího světa. Veškerá produkce fáček, formanů a pick-upů pro evropský trhy tím pádem musela dostat vstřikování - zatím jen v podobě "nástavby" s jednou vstřikovací tryskou místo karbce na sací potrubí, ale už to byla "stříkačka" a podle toho ty auta taky jezdily. Startovalo se na "drc", zvlášť když se u nich v pozdější době začaly objevovat rychloběžný startéry z felin s planetovým reduktorem. Odpadla manipulace s manuálním sytičem nebo opatrnický sešlapování pedálu plynu u Pierburgu s automatickým sytičem, protože volnoběh si elektronika hlídala sama a už to uměla hodně dobře - to už musel za volantem sedět opravdu vidloroh, aby mu vstřikový fáčko "zdechlo" při studeným rozjezdu...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři

Ahojky z pracoviště pánové,poslední den v roce sice slavím prací,ale po osmé už snad budu doma,mám připravené utopence už od 20/12 tak budou akunrád a pít se bude Samson nebo Svatomartinské to se ještě uvidí na co bude chuť.

Tak v tom novém roce přeju Všem jen to nej nej a doufám,že to bude přáno i mě.

post-86-0-44506900-1356963546.gif

Odkaz ke komentáři

Jj kakrbece to byly časy :) já je vždycky rozebral do posledního šroubku vše co se dalo vyměnit, vyměnil, kupodivu i sestavil spět do posledního šroubku:) což se mi u jiných věcech většinou nepovedlo :D , ale po sestavění a namontování už jsem běžel k sousedovi, aby mi je seřídil, to se mi nikdy nepovedlo, na to jsem byl levej jako na jiné věci dodnes. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...