azriel Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 (editace) tady se čeká na mladou až přijde z práce a udělá mi ty karboše rok 92´... druhá třída a velké stěhování ... nový lidé ,spolužáci,kamarádi.... a neurotickej třídní,který nepochopil žert na tabuli napsaný křídou, že třídní je debil otec si koupil audi 2000 dovezený z US.obdoba A200 Editováno: 31. Prosinec 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Kurna to byly roky ja se podival do prvni tridy a zjistil ze to nebude takova prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 tak k obědu jsem udělal kuřecí řízky na obrácený způsob, zapečený s Moravankou a vařenýma brambory s rozpuštěným máslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Se stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 (editace) Rok 1992 ve škodovce byl dost přelomovej - začala platit nová ekonorma (pro výrobu), takže všecko co nemělo vstřik a lambda sondou řízenej katík šlo už prodat jen v zemích třetího světa. Veškerá produkce fáček, formanů a pick-upů pro evropský trhy tím pádem musela dostat vstřikování - zatím jen v podobě "nástavby" s jednou vstřikovací tryskou místo karbce na sací potrubí, ale už to byla "stříkačka" a podle toho ty auta taky jezdily. Startovalo se na "drc", zvlášť když se u nich v pozdější době začaly objevovat rychloběžný startéry z felin s planetovým reduktorem. Odpadla manipulace s manuálním sytičem nebo opatrnický sešlapování pedálu plynu u Pierburgu s automatickým sytičem, protože volnoběh si elektronika hlídala sama a už to uměla hodně dobře - to už musel za volantem sedět opravdu vidloroh, aby mu vstřikový fáčko "zdechlo" při studeným rozjezdu... Editováno: 31. Prosinec 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Ale já říkám zlatý karbec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Sice byl možná jednodušší na nastavení, ale na provoz a hlavně na studený starty je 1000x lepší BMM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 (editace) Tak já s tím neměl nikdy problém ani v -25....... A podle mně to jelo líp jak stříkačka. Aspoň s těma co jsem jezdil.(myslím 50kw) Editováno: 31. Prosinec 2012, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Tedka mi ukapla slzicka , zlaty karbce , kde je jim konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 No naše Fáčko s karbcem z 93 (50kW) si povodilo Fabii 1,4 (50kW) do táhlého kopce.Nad 100 km/h už by zrychlovala Fábka,ale do 100 se nečapala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Ahojky z pracoviště pánové,poslední den v roce sice slavím prací,ale po osmé už snad budu doma,mám připravené utopence už od 20/12 tak budou akunrád a pít se bude Samson nebo Svatomartinské to se ještě uvidí na co bude chuť. Tak v tom novém roce přeju Všem jen to nej nej a doufám,že to bude přáno i mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Jj kakrbece to byly časy já je vždycky rozebral do posledního šroubku vše co se dalo vyměnit, vyměnil, kupodivu i sestavil spět do posledního šroubku:) což se mi u jiných věcech většinou nepovedlo , ale po sestavění a namontování už jsem běžel k sousedovi, aby mi je seřídil, to se mi nikdy nepovedlo, na to jsem byl levej jako na jiné věci dodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 to mě vždycky nějaky šroubek zbyl ,ale světe div se , vono to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 v 1992 jsem byl ve 3.třídě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 A ja na vojne v Vysnich lhotach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ja v druhe ... ASPIRE : kolem F-M ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Ano jezdil jsem tam nakole potom co jsem po ceste tam rozflakal auto . Z Havru to je par kilaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Kurňa,tady je samej mlaďoch. 92'/93' jsem byl také na vojně. Jó,kdeže jsou ty časy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 tak to tu bud jsou školáci nebo vojáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Dyt ja se tu citim jak v klubu duchodcu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 No 40 neni zadny senior ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 tak to je dobri ja jsem zvykly v rodině, moje generace už je generaci dědečku a babiček , letos obštastnili vnoučaty bratrance a sestřenku ... a 40 je krasnej věk , ikdyž ja už v te dobe budu mit vlasy v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 tak to je dobri ja jsem zvykly v rodině, moje generace už je generaci dědečku a babiček , letos obštastnili vnoučaty bratrance a sestřenku ... a 40 je krasnej věk , ikdyž ja už v te dobe budu mit vlasy v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ´92 jsem byl rok ženatej a v tý době šťastně bezdětnej. Vzhledem ke svýmu "roku výroby" 1969 si můžu dělat nároky na "dědkovství", i když moje děti ještě zatím ani nesní o případný svatbě - hodně mých spolužáků už má potomky na vejšce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Prej dědkovství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.