Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdravím v novém roce :)

V novém roce 1994 :)

No vidíš, ani to nebolelo a jseš zase o rok blíž do budoucnosti...

V Bolce dobíhá výroba "hranatýho" favorita a chystá se výroba "kulatý verze", která už dostala jméno dalšího z historických typů - FELICIA. Veřejnost se už těší na první tuzemský osobáky s dieselovým motorem, slibovaný koncernem právě v téhle typové řadě. Všichni odpovědní z fabriky se dušujou, že jde zcela o nový typ, i když konstrukční detaily auta je později usvědčujou ze lži - včetně použití stejných pátých dveří u hatchbacku i kombíka stejně jako to bylo u předchozího typu. Jiná je jen konstrukce předku karosérie, kde přepracovaná nosná část umožňuje vestavbu vícero různých agregátů s různým výkonem a hlavně s větší váhou, než má původní OHV třináctistovka v podstatě zkonstruovaná ještě před 2. světovou válkou...

Zaoblení opláštění a celkově "kulatější design" je pak už jen kosmetická úprava.

Felicia je poslední typ, založený ještě na konstrukčních podkladech pocházejících z původního AZNP - je sice celá překonstruovaná podle zvyklostí a potřeb koncernu VW, ale vychází pořád ještě z konstrukčního návrhu, na kterém AZNP spolupracovaly s konstrukční kanceláří Bertone. Všechny další typy už budou včetně koncepčních studií "made in VW"...

A zítra do práce :D

Počkám až na telefon. :)

no jo , prace, kurde a ja včera vyhodil budik :D

kurna od 20. doma a zitra stavacka ve 4:30

tak me vzbud , ja vstavam stejně :D

ok .. :)

nebo popřipadě vzbudim ja Tebe , když zaspiš :D ... kurde to zas budou rana :D

kurna od 20. doma a zitra stavacka ve 4:30

Šmarjá,to bych nepřežil. Mně umrtvuje i to moje vstávání v 6:00. :kol-34:

v 6 už jsem v plne polni , většinou někde na ceste :D

A já nečekaně odpolední :D

Brý ráno! :kol-47:

Tak už jsem konečně vystřízlivěl!!! :)

Zdar , ja skoro taky :D a to jsem od sesti v praci :D

nu létos to bylo nějaký náročný :D

tady je, ale prdel.... nic po odstavce nefunguje...udrzba si nevi rady.jak ja miluju rozjezdy po dovolenych:lol:

Tak ja mam mini inventuru papiru takze lazo plazo :D

Dobre skoro poledne :)

Ja dneska zacinam pomalu :D

Studenti jdou až 7.1 :kol-24:avšak mě čeká teror hned první den,takže milé skripta, už vám jdu dělat společnost.

takze dnesek probehl dle ocekavani.

:lol::'>

prvni smena v roce a prezcas .... nerika se jak na novy rok tak po cely rok? no to se mam na co tesit.

to ty bobiky se budou tak dobře prodavat ?

jo já jdu taky do práce až od 7.1. :D

A to já až 9.1. ráno... Ale jsem nasranej jak kýbl, bo dneska odpoledne mi jeden kokot drevený s vochcávkou II při míjení se rozbil levý vnější zrcátko. A jak najednou upaloval pryč, dohnal jsem ho až po kiláku a čtvrt, samozřejmě se nechtěl k ničemu znát... Nezbylo než zavolat PaChy a nechat ho chvíli deptat. Debílek, nejdřív vyhrožoval, že nás to každýho bude stát 2500 a 2 body, pak že má známý na řiditelství dopravky a že mu to vyříděj jednoduše, pak si sháněl telefonem svědky toho co se stalo, no měl jsem chuť ho zabít. Mít po ruce kvér jako ho vozí Žralok, tak už asi sedím v CPZetce a čekám na obžalobu podle §219 Tr.Zák....

jooo, to ja přišel o prave vnějši zrcatko tak před dvěma měsici , jeden cyp v bile okte mě předjižděl krajnici (no kdo by ho tam čekal ) , pak samo sebou ujel , ani spzetka mu nesvitila hajzlovi a kdybych nepospihal do prace tak ho dostanu a domluvim (maglight 5 )

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.