cerrtinka Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 zdravím v novém roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 V novém roce 1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 No vidíš, ani to nebolelo a jseš zase o rok blíž do budoucnosti... V Bolce dobíhá výroba "hranatýho" favorita a chystá se výroba "kulatý verze", která už dostala jméno dalšího z historických typů - FELICIA. Veřejnost se už těší na první tuzemský osobáky s dieselovým motorem, slibovaný koncernem právě v téhle typové řadě. Všichni odpovědní z fabriky se dušujou, že jde zcela o nový typ, i když konstrukční detaily auta je později usvědčujou ze lži - včetně použití stejných pátých dveří u hatchbacku i kombíka stejně jako to bylo u předchozího typu. Jiná je jen konstrukce předku karosérie, kde přepracovaná nosná část umožňuje vestavbu vícero různých agregátů s různým výkonem a hlavně s větší váhou, než má původní OHV třináctistovka v podstatě zkonstruovaná ještě před 2. světovou válkou... Zaoblení opláštění a celkově "kulatější design" je pak už jen kosmetická úprava. Felicia je poslední typ, založený ještě na konstrukčních podkladech pocházejících z původního AZNP - je sice celá překonstruovaná podle zvyklostí a potřeb koncernu VW, ale vychází pořád ještě z konstrukčního návrhu, na kterém AZNP spolupracovaly s konstrukční kanceláří Bertone. Všechny další typy už budou včetně koncepčních studií "made in VW"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 A zítra do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Počkám až na telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 no jo , prace, kurde a ja včera vyhodil budik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 kurna od 20. doma a zitra stavacka ve 4:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 tak me vzbud , ja vstavam stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 ok .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 nebo popřipadě vzbudim ja Tebe , když zaspiš ... kurde to zas budou rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 kurna od 20. doma a zitra stavacka ve 4:30 Šmarjá,to bych nepřežil. Mně umrtvuje i to moje vstávání v 6:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 v 6 už jsem v plne polni , většinou někde na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 A já nečekaně odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Brý ráno! Tak už jsem konečně vystřízlivěl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Zdar , ja skoro taky a to jsem od sesti v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 nu létos to bylo nějaký náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 tady je, ale prdel.... nic po odstavce nefunguje...udrzba si nevi rady.jak ja miluju rozjezdy po dovolenych:: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Tak ja mam mini inventuru papiru takze lazo plazo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Dobre skoro poledne Ja dneska zacinam pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Studenti jdou až 7.1 :kol-24:avšak mě čeká teror hned první den,takže milé skripta, už vám jdu dělat společnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 takze dnesek probehl dle ocekavani. :'> prvni smena v roce a prezcas .... nerika se jak na novy rok tak po cely rok? no to se mam na co tesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 to ty bobiky se budou tak dobře prodavat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 jo já jdu taky do práce až od 7.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 A to já až 9.1. ráno... Ale jsem nasranej jak kýbl, bo dneska odpoledne mi jeden kokot drevený s vochcávkou II při míjení se rozbil levý vnější zrcátko. A jak najednou upaloval pryč, dohnal jsem ho až po kiláku a čtvrt, samozřejmě se nechtěl k ničemu znát... Nezbylo než zavolat PaChy a nechat ho chvíli deptat. Debílek, nejdřív vyhrožoval, že nás to každýho bude stát 2500 a 2 body, pak že má známý na řiditelství dopravky a že mu to vyříděj jednoduše, pak si sháněl telefonem svědky toho co se stalo, no měl jsem chuť ho zabít. Mít po ruce kvér jako ho vozí Žralok, tak už asi sedím v CPZetce a čekám na obžalobu podle §219 Tr.Zák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 jooo, to ja přišel o prave vnějši zrcatko tak před dvěma měsici , jeden cyp v bile okte mě předjižděl krajnici (no kdo by ho tam čekal ) , pak samo sebou ujel , ani spzetka mu nesvitila hajzlovi a kdybych nepospihal do prace tak ho dostanu a domluvim (maglight 5 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.