Leden 2, 201312 r Jo jo, to pak musíš řešit s klidnou hlavou ale kolikrát mi praskají zuby jak to překousávám.
Leden 2, 201312 r no ja jednou dřiv ručně než hubou ,ale to bylo v sebeobraně, no hold se to vymstilo
Leden 2, 201312 r pak to nema vypadat na silnici jak to vypada.Proto je dobry mit kameru.Jednou to na me taky frajer rozbalil na semaforu a evidentne mu nic nerikalo o nejakem zipu a kdyz jsem mu ukazal na kameru tak srazil paty a sel... protoze se me predtim snazil 3x nachytat na brzdach.chudak chlap zamnou.ale co jsem koukal do zpetnyho tak se tomu smal. ohledne nasich pindisku z kolina...no objem se porad snizuje a mi mame prescasy ze nestihame.... :'> ze by umysl uz aby bylo novy auto.na par let zase klid v praci a nebude se denne rozebirat jak zo tam chtej zavrit. Upraveno Leden 2, 201312 r od azriel
Leden 2, 201312 r Ještě řekni, že nemám pravdu. Když jsem byl u tebe tak jsme ani nevyšli z hotelu aby se nám něco nestalo. Větší strach jsem nikdy a nikde neměl a to pořád říkám, že strach a peníze jsem nikdy neměl. Upraveno Leden 2, 201312 r od žralok
Leden 2, 201312 r No jooo kdyz taky prijedes do nejproblemovejsiho mesta v CR hned s Varnsdorfem Vic ses bal, ze budes muset sjet ke me do dvorku
Leden 2, 201312 r Tam jsem ani nezajel a zůstal jsem viset na břichu. U vás i policajti chodí v noci ve dvouch a na moji otázku kde je dobrá hospoda a kde točí plzeň mě nasměrovali raději zpátky do hotelu a poradili mi abych to dnešní noc vydržel s minerálkou. Ještěže jsem měl vlastní zásoby. Jen nevím koho tím chránili. Jestli mě a ženu nebo ty ostatní.
Leden 2, 201312 r A co bys pravil o setkání chlápek 75 kilo/175cm a já? Naštěstí pro něj to bylo ve vesnici a za bílýho dne... Bejt to v noci a někde v lese, tak ho najdou až na jaře - a budou ho dohledávat po kouskách, roztahanýho od lišek...
Leden 2, 201312 r ...U vás i policajti chodí v noci ve dvouch ... Co chceš, když jeden umí číst a zná cestu jen tam - a druhej zas umí jen psát a zná jen cestu zpátky?
Leden 2, 201312 r S tím bych nesouhlasil, protože se bavili ještě s dalšíma dvěma, kteří byli mobilní a projížděli kolem.
Leden 2, 201312 r zralok: No ted jsi na to kapnul, dokonce se jeden zamknul v aute a nechtel s "neprizpusobyvyma" to jit vyresit Doted na to chlapi z PCR vzpominaji...udelal to tak dvakrat a letel Nejlepsi hospoda v Karvine byla prave kousek ode me...ovsem bez auta jsem vas tam nechtel posilat....zpatky by jste museli nejspis pres Ghetto
Leden 2, 201312 r To by mě bylo už jedno. Sebou jsem měl stejně oba kamarády bez kterých do takových oblastí nechodím a pak by se jednalo o nutnou obranu.
Leden 2, 201312 r Moji kamarádi jsou ............................... a ..................................... Jen jsou trochu těžcí.
Leden 2, 201312 r Nazdaj bando po silestrovském litříku červeného sem prvního mušel s manželkou do přírody,ne že by to ne mne přišlo,ale bylo potřeba trochu vyvětrat kebuli u Kebuleho.
Leden 3, 201312 r Nápodobně Vlasto Nu já se ze Silvestra vrátil okolo 10h a ve 12h už jsme šli s přítulkyní na novoroční vycházku pořádanou obcí Němčice- Ulíkov a zpět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.