Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Pro pizzu si stačí dojít.Ohřát a už se dlabe. Pro sex musí bejt člověk týden hodnej Ondro..to máš doma divně zařízený Nj, jinak má zaracha a "není připuštěn", resp vypuštěn z vohrádky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Jejda zítra musím po měsíci a půl do práce, tak nějak jsem si to ted uvědomil a je mi nějak ouvej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 neboooj , zvykneš si ja jsem člověk pracujici , před chvili jsem přijel domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 nejsi sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 holt se pracovat musi , at si mam pak za co hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 nu tak já holt se začnu na zítra do práce těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Zacni , ono taky Ti nic lepsiho nezustalo ... ja se teda netesim , ono pokracuje mi audit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Nu je to sice pravda, že s úsměvem to jde líp, ale já jsem převelen na nové pracoviště, kde nikoho neznám a ani pořádně nevím co mi tam čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 A to já se těšim teda na zítřek.Musím upravit upínací přípravky do stroje a rozjet 2 výroby. To neskutečně rychle uteče ten den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Ondro to se mi tedka vspomnelo ze v me byvale firme koupili 3D tiskarnu ... to se zas bude tvorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Co je 3D tiskárna? Že ti z toho vypadne složenej model z ABC? :D Editováno: 6. leden 2013, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Ale nedelej si prdel ze to neznas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 No znám jen Laserovou tiskárnu co máme v práci. A pak že se na něčem tisknou fotky Jinak o tom vim prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 To ti lepta z plastoveho prasku to co si v 3D nakreslis a nejlepsi ke ze to bere projekty i z autocadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Mrdyyyy takže když si udělám v Cadu model,tak mi ho to vyflusne ? Supááár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Nu já jen vím, že jestli mi to tady na nové hale pujde podle jejich představ, tak mě pošlou na zkoušky pro svářeče na jeřábové konstrukce, nu moc se mi do toho nechce, nebo spíš nevim, nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Je tady ještě někdo? Myslíte že půjde vidět nálepka škoda home ta stylingově napsaná stříbrná 80cm na zadním skle když bude přilepená za černou fólií s průsvitem 20? Nebo dát raději černou menší na bok kufru? Nechci už být inkognito Editováno: 6. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak ji nalep na okno zvenku. Měl jsem to jak na předním tak na zadním skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 A vydrží takto? Nestrhne se? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Spíš to strhne nikdo jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Měl jsem to takhle. Nevadilo to ani stěračům a nikdo mi to nestrhl. Teď to tam nemám, protože jsem měnil čelní i zadní sklo z důvodu poškození vandalem a nemám koupené náhradní samolepky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Jedinej problém je v tom, že samolepka určená pro nalepení ZEVNITŘ je proti tý k nalepení zvenku zrcadlově obrácená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 žebych si taky něco takoveho hezkeho nalepil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Jak poznám vnitřní nalepení a vnější nalepení? Potřebuju vnější ale nevidím v těch v e-shopu rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) Každá nálepka/tapeta/samolepicí fólie má na spodku takovej ten rubovej, z jedný strany hladkej, lesklej papír - říká se tomu silikonová vrstva = to, k čemu samolepka ve výrobě přilne, ale dá se z toho sundat a nalepit na požadovaný místo. Druhá strana nese potisk logem výrobce atd. Když si nálepku položíš na dlaň tím potiskem ke kůži a můžeš normálně přečíst ten samolepicí text, je to nálepka "na líc" = na venkovní stranu. V případě, že je ten text z popsanýho pohledu obráceně, je to samolepka určená pro nalepení dovnitř, na "rubovou stranu" okna. Jenom okenní fólie ten papír většinou nepoužívají = mají spodní fólii taky průhlednou. Editováno: 7. leden 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.