Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Jo právě jsem ti to chtěl napsat....je to dost na pikačku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) ty hele a už je to jako před tím..co se stalo? Ne není...skáče to na první příspěvek na stránce.... Editováno: 18. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) no je to nějaký divný.....to tu nikdo není? Hospoda je prázdná......v čechách divný jev:-) Editováno: 18. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Jo právě jsem ti to chtěl napsat....je to dost na pikačku... jako vadí mi to celkem dost, ale už jsem psal Picovi, tak uvidíme co s tím udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 no je to nějaký divný.....to tu nikdo není? Hospoda je prázdná......v čechách divný jev:-) tak co by jsi chtěl, v sobotu večer, každej sedí v normální hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 to je fakt...a kdo mohl vědět, že se tady otvírá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 hlavně, že jsme to zjistily my a zbytek se přidá zítra a v týdnu se to tady netrhne a pojedeme on-line pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 asi tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 zase, jsme tady chvilku a máte už 2 stránky a to jsem tady jen 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 vy teda jedete chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 no vida, už jsme tady 3, pomalu se to tady rozjíždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Cus, mam nocni tak se mi takova online hospoda zamlouva. I kdyz vlastne uz v tak trochu jiny hospode jsem je tu jeste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 koukám, že se to tu moc nehýbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Vsak ono se to rozhejbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 hola, doktori. na slouceni FI a FI a R si budu muset zvyknout. A jelikoz tady nenam MOD prava, tak si vsichni remcalove posledni doby mohou oddychnout, hihihiiihihihhi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Halo je tu někdo, anebo všichni ještě chrapou se nudím a není s ym pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Hola hola jsem tu ranní ptáče..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 No konečně někdo na pokec, ale za chvíli jedem na bazen a potom doleštit autí a hurá na sraz do hlučína , takže už moc nepokecáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 a máto cenu leštit...tady je mlha že by se dala krájet a dost možná kousek dál je i rybníček Brčálník..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 U nás krásně svítí sluníčku, sice ty boky jsou takové divné, ale doufám, že to počasí vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Je sice neděle, ale i dnes pracuju...sice z domova, ale jsem v práci...sleduju dění v továrně přes kamery....a pak už jen stačí zvednout telefon...a jak poton lidi makaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Hele nebylo to tam u Vás, kde ten jouda zabil ty lidičky co to bylo už dřív ve zprávách....to byla síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jo, bylo to asi 100m ode mně musím už končit, jedem Tak ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak čus a ať se auto blejská a ať se sraz vydaří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 V 8.30 formule , takže bude zase klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.