Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jo právě jsem ti to chtěl napsat....je to dost na pikačku...

• Autor

ty hele a už je to jako před tím..co se stalo? Ne není...skáče to na první příspěvek na stránce....

Upraveno od Marek

• Autor

no je to nějaký divný.....to tu nikdo není? Hospoda je prázdná......v čechách divný jev:-)

Upraveno od Marek

Jo právě jsem ti to chtěl napsat....je to dost na pikačku...

jako vadí mi to celkem dost, ale už jsem psal Picovi, tak uvidíme co s tím udělá

no je to nějaký divný.....to tu nikdo není? Hospoda je prázdná......v čechách divný jev:-)

tak co by jsi chtěl, v sobotu večer, každej sedí v normální hospodě

• Autor

to je fakt...a kdo mohl vědět, že se tady otvírá :-)

hlavně, že jsme to zjistily my a zbytek se přidá zítra a v týdnu se to tady netrhne a pojedeme on-line pořád

• Autor

asi tak.....

vy teda jedete chlapi lol:)

Cus, mam nocni tak se mi takova online hospoda zamlouva. I kdyz vlastne uz v tak trochu jiny hospode jsem :D je tu jeste nekdo?

koukám, že se to tu moc nehýbe :p

Vsak ono se to rozhejbe ;)

hola, doktori. na slouceni FI a FI a R si budu muset zvyknout. ;) A jelikoz tady nenam MOD prava, tak si vsichni remcalove posledni doby mohou oddychnout, hihihiiihihihhi. :palec2:

Halo je tu někdo, anebo všichni ještě chrapou :help: se nudím a není s ym pokecat :)

• Autor

Hola hola jsem tu ranní ptáče.....

No konečně někdo na pokec, ale za chvíli jedem na bazen a potom doleštit autí a hurá na sraz do hlučína , takže už moc nepokecáme :feve:

• Autor

a máto cenu leštit...tady je mlha že by se dala krájet a dost možná kousek dál je i rybníček Brčálník.....

U nás krásně svítí sluníčku, sice ty boky jsou takové divné, ale doufám, že to počasí vydrží :)

• Autor

Je sice neděle, ale i dnes pracuju...sice z domova, ale jsem v práci...sleduju dění v továrně přes kamery....a pak už jen stačí zvednout telefon...a jak poton lidi makaj :smich:

• Autor

Hele nebylo to tam u Vás, kde ten jouda zabil ty lidičky co to bylo už dřív ve zprávách....to byla síla

Jo, bylo to asi 100m ode mně lol musím už končit, jedem Tak ahoj :)

• Autor

Tak čus a ať se auto blejská a ať se sraz vydaří...

V 8.30 formule , takže bude zase klid.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.