Duben 18, 200916 r Autor ty hele a už je to jako před tím..co se stalo? Ne není...skáče to na první příspěvek na stránce.... Upraveno Duben 18, 200916 r od Marek
Duben 18, 200916 r Autor no je to nějaký divný.....to tu nikdo není? Hospoda je prázdná......v čechách divný jev:-) Upraveno Duben 18, 200916 r od Marek
Duben 18, 200916 r Jo právě jsem ti to chtěl napsat....je to dost na pikačku... jako vadí mi to celkem dost, ale už jsem psal Picovi, tak uvidíme co s tím udělá
Duben 18, 200916 r no je to nějaký divný.....to tu nikdo není? Hospoda je prázdná......v čechách divný jev:-) tak co by jsi chtěl, v sobotu večer, každej sedí v normální hospodě
Duben 18, 200916 r hlavně, že jsme to zjistily my a zbytek se přidá zítra a v týdnu se to tady netrhne a pojedeme on-line pořád
Duben 18, 200916 r Cus, mam nocni tak se mi takova online hospoda zamlouva. I kdyz vlastne uz v tak trochu jiny hospode jsem je tu jeste nekdo?
Duben 18, 200916 r hola, doktori. na slouceni FI a FI a R si budu muset zvyknout. A jelikoz tady nenam MOD prava, tak si vsichni remcalove posledni doby mohou oddychnout, hihihiiihihihhi.
Duben 19, 200916 r No konečně někdo na pokec, ale za chvíli jedem na bazen a potom doleštit autí a hurá na sraz do hlučína , takže už moc nepokecáme
Duben 19, 200916 r Autor a máto cenu leštit...tady je mlha že by se dala krájet a dost možná kousek dál je i rybníček Brčálník.....
Duben 19, 200916 r U nás krásně svítí sluníčku, sice ty boky jsou takové divné, ale doufám, že to počasí vydrží
Duben 19, 200916 r Autor Je sice neděle, ale i dnes pracuju...sice z domova, ale jsem v práci...sleduju dění v továrně přes kamery....a pak už jen stačí zvednout telefon...a jak poton lidi makaj
Duben 19, 200916 r Autor Hele nebylo to tam u Vás, kde ten jouda zabil ty lidičky co to bylo už dřív ve zprávách....to byla síla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.