Leden 12, 201312 r Dobré ránoo, vidím že za dobu co já se snažil dostat zpět na zmrzlý kopec tak vy jste tu probírali zajímavý témata! A já chybel :/ Co takhle více detailu? Též mě to zajímá
Leden 12, 201312 r prosím Jo prosímvás , kdo tady je. Je legální (projdu na STK) když bych měl zapojené přední mlhovky společně na dálkové světla? Ne na světelnou houkačku ale na dálkové a šlo by to zapojit? Upraveno Leden 12, 201312 r od Petrkiller
Leden 12, 201312 r neponižuj se až jí to docvakne jaký tady jsou nadsamci,tak přileze,ale to už nebude zájem
Leden 12, 201312 r Malé děti sem nechodí, proč taky když nemají auto .. Nevíte jak je to s těma mlhovkava a dálkovkama dokupy? Upraveno Leden 12, 201312 r od Petrkiller
Leden 12, 201312 r Tak my budeme pokračovat a pak se s liborem podělíme .. on řekne co vytáhl včera, my co dnes.
Leden 12, 201312 r zas tak nic hroznýho se tu nepíše ne? nic sprostýho,nic vulgárního..zase nepřehánějte a navíc,hospodský pokec ne?
Leden 12, 201312 r Já taky nic takového nepíšu. Jen si myslím, že se tady zbytečně zas.alo pár stránek debatou o kravinách co mezi sebou vedou 2 lidi. Proto si myslím, že by se k tomu hodil spíš CHAT než tohle vlákno.
Leden 12, 201312 r no tak pardon..řešili se tu kolikrát větší kraviny ale když s tim máš problém,už se tu nebude psát o kravinách.... jen teda vážný témata...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.