chiquillo Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Hurááá, konečně doma z roboty zítra vstávačka v 6:00 a opravovat bowling :kol-25: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 ja už se taky pomalu balim a fičim domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) Mizim spáát, nebo ráno nevstanu :D brou... Editováno: 17. leden 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Hmm a já se teprve teď rozkoukávám po práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 bry rano.zak dneska kaposled.. jupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Taaak mame patek , takze zitra zas do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Měl jsem jet dnes do práce ale nechtělo se mi ometat ani jedno auto a taky nebudu riskovat, že potkám na silnici nějakého střelce, který ještě nezaregistroval, že napadl sníh. Tak jsem si práci přesunul na jindy a zůstávám doma v teple. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 jo to se někdo má já jedu na odpolední, ale je pátek tak ji máme zkrácenou od 12:15h do 18:45h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Hmm a já mám do 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Ja uz na to dneska kaslu , dojedu do kanclu , hodin papiry na stul a mizim domu , toz je patek no ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Ještě že jsem dneska jako vedoucí směny, to pak nemusím tolik makat a stačí jen hlídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Joooo ja si uz dlouho nemaknul , ale psychicka prace taky dokaze dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Já jdu na noc, parťákovat sice nebudu, ale koučovat si přísun materiálu stejně musím - parťák sídlí na opačným konci linky a má hovno přehled o tom, co zrovna potřebuju navézt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Mě dnes v práci při pátku akorád nasr... stačí 2 tupci a zníčí celý pátek .. Ale nejlepší na tom je, že pár řidičů stále nezjístilo, že venku je v zimě ledovka a sníh a taky nejmenší lidé na světě, tzv. silničáři, kteří okamžitě po napadnutí sněhu stávájíc se neviditelní. Především mě dnes udivil jeden, který se mě lepil tak dlouho na tažné až když mě pneumatiky na ledu podklouzly tak ubral ... a druhý mě hrdě předjížděl skoro plným plynem .. měl jsem 70 na tachu při výjezdu z esíčka .. zdá se vám to pomalé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Na takove blazny jsem si uz zvyknul , me dneska predjela slecna v pazoutu za chvili byla krasna zatacka a kde byla slecna , ve svodidlech jeste ze jsem galantni ridic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Lezou Schwarzenberg a Kalousek na skálu a v tom nejtěžším úseku se zaseknou. Schwarzenberg říká: "Kdyby tady byl Boriš, ten by nás zachránil." Kalousek na to: "Prosimtě, lez!" Ale Schwarzenberg po kuse zase řekne: "Kdyby tu tak byl ten Boriš, ten by nás zachránil, ten by nás z toho vytáhl!" A Kalousek na to: "A kdo je ten Boriš?" Schwarzenberg: "Neznáš českou hymnu? Zpívá se tam: Boriš umí po skalinách!" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 no ta jeho hymna to byl děs .. koukal jsem v TV na přenos jak začal .. Už od začátku trapárna. Opakoval každé druhé slovo od novinářu protože nic neuměl, navíc neumí ani pořádně česky a ještě ke všemu mu není ani rozumět často .. Lidičky jestli tohohle zvolí za prezidenta to je fakt na emigraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 asi tak no, je to tragédie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak se budem stydet dal no ja uz se vsude stydim za toho aktualniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Jo to já tak neřeším .. krade prupisky no a co? Nám doma ukradli truhlík s muškátem a samozřejmě nikdo ho nevrátí .. prostě českej národ je už takový .. neříkám, že všichni ale polovina národa jsou zloději to se na mě nezlobte ale je to tak .. 90% čechů jsou závistivci .. já jsem jen závistivec rozený ostravák Edit: jsem střízlivý jen poslední dobou nějaký divný tak si mých keců nevšímejte Editováno: 18. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Zdarec chlapi, tak jsem si dneska pojezdil s tou nasi OIII, 2.0 automat...no nejede to spatne :-) ale vybavove za cenu 720tis bych cekal jeste trochu vic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 To jest zkušební jízda nebo už jí máte doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Ani jedno ani druhe :-) kopu se v ni cely tyden :-) Editováno: 18. leden 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Tak to jí stavíš tedy jo? To musí být skvělé když si jí navíc objednáš a pak si říkáš co když stavím zrovna svou co? Edit: pokud to ani tak není tak mě pouč. Jsem už ospalej a nemyslí mě to Editováno: 18. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.