Květen 20, 200916 r tak jsem nakuknul co tu Woody dřista a koukám,že pomlouváte AUKRO Ale je fakt,že někteří jsou s cenama kapku mimo.Příklad těch schránek.Já scháním ovladač el.oken na stranu splujezdce a všude nejdou pod 300,-.Včera jsem se ptal v mototechně a čuměl jsem.Komplet výjde na 340,-.A je na to záruka
Květen 20, 200916 r asi na Vás dneska prdím......bejci zlatej Roman Njn chceš mít jako Orgán slevu na elektřinu, co?
Květen 20, 200916 r Já brečím už teď možná večer nebo zejtra se tu určitě opět ukážu asi na Vás dneska prdím......bejci zlatej Roman marku prcham pryč tak třeba se to zlepší tak ještě chvíli vydrž tak se mějte a ahooj
Květen 20, 200916 r myslím komplet na stranu spolujezdce ovladač plus plast. Jinak Woody když koupíš ten plast do madla,tak se dá do toho dopasovat ovladač uni pro ty tvoje motorky A vypadá ti líp jak pod tím rádiem a můžeš si tam dát ten šuplík
Květen 20, 200916 r možná večer nebo zejtra se tu určitě opět ukážumarku prcham pryč tak třeba se to zlepší tak ještě chvíli vydrž tak se mějte a ahooj ČUS BAMBUS
Květen 20, 200916 r myslím komplet na stranu spolujezdce ovladač plus plast.Jinak Woody když koupíš ten plast do madla,tak se dá do toho dopasovat ovladač uni pro ty tvoje motorky A vypadá ti líp jak pod tím rádiem a můžeš si tam dát ten šuplík Nedá je tam velká díra, měřil jsem to
Květen 20, 200916 r Autor Ahoj Marku.Děkuju za odkaz.Pěkny fotečky! Já letiště miluju! Ahoj Romčo..potřebuju potěšit..raca a woody se do mě dneska pustili až jsem nabídnul svojí funkci / rezignaci / Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r Autor Ahojky sluničko moje.Já jsem dnes rozdávačnej...co bys rád? Vřelé lidské teplé slovo potěšení ale pokud jsi rozdávačnej beru vše co máš navíc.... Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Květen 20, 200916 r Autor asi jo ale v podstatě je to jedno hlavně že bude maso a co ty koloušku...co ty tak to i já hlavně jde ale taky o to, aby s tím nebylo moc práce a hlavně byla zábava a zapřili jsem napřed trenky při sportu a pak zapařili hlavy Upraveno Květen 20, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.