Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak jsem nakuknul co tu Woody dřista a koukám,že pomlouváte AUKRO :smich: Ale je fakt,že někteří jsou s cenama kapku mimo.Příklad těch schránek.Já scháním ovladač el.oken na stranu splujezdce a všude nejdou pod 300,-.Včera jsem se ptal v mototechně a čuměl jsem.Komplet výjde na 340,-.A je na to záruka :palec2:

Vloženo
Já brečím už teď :smich:

možná večer nebo zejtra se tu určitě opět ukážu

asi na Vás dneska prdím......bejci zlatej Roman :)

marku prcham pryč tak třeba se to zlepší tak ještě chvíli vydrž

tak se mějte a ahooj

Vloženo

myslím komplet na stranu spolujezdce ovladač plus plast.

Jinak Woody když koupíš ten plast do madla,tak se dá do toho dopasovat ovladač uni pro ty tvoje motorky :palec2:

A vypadá ti líp jak pod tím rádiem a můžeš si tam dát ten šuplík :smich:

Vloženo
myslím komplet na stranu spolujezdce ovladač plus plast.

Jinak Woody když koupíš ten plast do madla,tak se dá do toho dopasovat ovladač uni pro ty tvoje motorky :palec2:

A vypadá ti líp jak pod tím rádiem a můžeš si tam dát ten šuplík :smich:

Nedá je tam velká díra, měřil jsem to :p

Vloženo (editace)
Ahoj Marku.Děkuju za odkaz.Pěkny fotečky! Já letiště miluju!

Ahoj Romčo..potřebuju potěšit..raca a woody se do mě dneska pustili až jsem nabídnul svojí funkci / rezignaci /

Editováno: , autor: Marek
Vloženo (editace)
Ahojky sluničko moje.Já jsem dnes rozdávačnej...co bys rád?

Vřelé lidské teplé slovo potěšení :) ale pokud jsi rozdávačnej beru vše co máš navíc....

Vloženo (editace)

asi jo ale v podstatě je to jedno hlavně že bude maso a co ty koloušku...co ty tak to i já :) hlavně jde ale taky o to, aby s tím nebylo moc práce a hlavně byla zábava a zapřili jsem napřed trenky při sportu a pak zapařili hlavy :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...