Leden 21, 201312 r Jo já to beru z lepší stránky ) ví, že auto potřebuju k práci...ale zas si u ní vážim toho, že když mám čas a je na to počasí tak jí vemu a snažim se aby se to zas naučila holt ta spojka je nejhorší vždycky na mě křičí at seženu auto v automatu ale na to ted nejsou prachy :/
Leden 21, 201312 r Ty asi nejsi člověk co pčítá každou alespoň druhou korunu .. Já bych jí řekl jak spojka funguje, kde asi zabírá a jak to pozná a ono to půjde. Já to naučil 3 lidi ještě než měli řidičák! Pak v autoškole se rozjížděli jak profíci Vždycky jsem řekl ať si dá plyn na 2000 ot. a zkusí udržet a pouští spojku .. každý s tím trhnul tak to i slabší HTP pobralo a rozjelo se ikdyž spojka to schytala .. a později to šlo i bez plynu už
Leden 21, 201312 r dobrou noc .. ráno zase do práce kdyby se mě chtělo jak se mě nechce tak tam zítra oddělám za všechny šichtu..
Leden 21, 201312 r Ono jí to jde ale nejhorší jsou ty rozjezdy, to jí občas chcípne a jelikož už jsem na takový věci připravenej, tak náhradní spojka je uskladněná v garáži stejně to budu muset rozebrat, jelikož mi chrastí spojkové ložisko :/
Leden 21, 201312 r No mě chrastí taky spojkové ložisko a neřeším to po radách zde na foru Je tady o tom téma tak si ho můžeš pročíst a vykašlat se na to taky
Leden 21, 201312 r joo už jsem to tady pročítal, tak uvidim :D zatim to moc neřešim uvidim až bude tepleji, jestli se mi do toho bude chtít
Leden 22, 201312 r bry rano..vyhajanej po nocni ... pokoukam nejakej film a jdu zas nejaky doporuceni ? uz nevim na co koukat.
Leden 22, 201312 r Jestli máš náladu na něco klidného tak koukej do zdi. Jestli na romantiku tak na květinu v květináči a jestli na něco akčního tak se koukej z okna.
Leden 22, 201312 r Nedostatek paměti.To je od toho jak se nepokračuje v tématech a každý si zakládá své vlastní.
Leden 22, 201312 r No jo protože jsme soukromníci a každý chce mít tématko pod kterým bude podepsaný jako zakladatel A pak tu je plno takových normálních kteří využívají tlačítko hledat ikdyž to je často úmorné až smrtící co si ten vyhledávač vymýšlí za chyby .. a nebo to prostě napíšou do tématku k problému nejblížší
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.