Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nu je to 3-pomezí :D

No prave koukal js se dneska na mapu a vyhral to tesin :D karvina na drujem miste a treti vernovice :D

Trojpomezi ke zas tak 30 km na jih :D

Ahoj lidičky .. já dnes valil do ostravy jen tak se kouknout do obchodu a protáhnout trochu Fabiana po zimě .. Překvapilo mě ale pořádně jaký mrak mlhy byl za značkou Ostrava :D Jsem myslel že tam někde hoří .. Frýdek - Místek je proti tomu čistý ..

A musím vám říci perličku .. jedu si tak okolo škodovky a nějaký expert asi tak spěchal do servisu až na parkovišti nejspíš nedobrzdil a přeletěl patník pedními koly a nebýt tam tráva tak je až na chodníku :D Auto bylo nastartované - světla svítily a nikdo nikde .. nová fábie :D

To už se tak někomu povede ne spíš nevyjde. :)

Doma z práce :p najíst, vykoupat a asi spát, ráno zase vstávačka :( ale co :D potom je víkend tak se snad vyspim :D :D :D :D

Už taky půjdu spát. jsem nějak moc zmožen za ten týden pracovníí.. ještě že už je zítra Páťulinek. :)

jj zejtra raní ale jen do 12:15h, pátky máme krátký :D

čauko...Peťo aj tak tu budeš ešte o 23:00 sedieť :kol-28:

Celej týden jsem si užíval doma bez práce. Tak si zítra jedu udělat 4 auta a mám klid.

já byl měsíc apůl doma a jsem docela rád, že už zase chodím do rachoty, je to divný ale jo. :kol-32:

Libero je vidět že mě už znáš :D Já už nějak to fórum mám jako drogu :D ale už usínám hrozně a ráno mám uvažovat .. to nejde :D

Já mám od 6 do 14:30 .. vstvávám 5:15 :)

Tak jsem se byl projít do města pro Durum :D docela zima ale :( no a asi vana už voláááá :D :D

taky řešení! :kol-47:

Bry ranko panstvo ;)

nazdar ... jeste par bitev a jdu chrnet

To je zivot :D

jo to je ... a to jdu až v pondělí :)

Ja si zaridil na zitrek volno ale v nedeli se musi makat :D

Brý odpoledne

Od rána jsem běhal po městě s přítelkyní a ted mám volno :D :D a večer do práce :(

Tak to ja za chvilu koncim , skocim se kouknout za mamkou a pak hura domu ;)

a volný víken před námi :D

Zdravím v podvečer. Tak konečně víkend :band .. který opět uteče jako voda kol100

Parádička :kol-149: tak to asi vypadá, že dneska hezky doma v teple :D :D

Já jdu volit voly za chvíli. A pak ještě určitě někam vyrazím. A v neděli se zde se všemi rozloučím a půjdu se zabít na lyžích na hory :rip: a koho na svém pohřbu neuvidím, toho budu do smrti strašit :kol-31::vamp

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.