Leden 24, 201312 r No prave koukal js se dneska na mapu a vyhral to tesin karvina na drujem miste a treti vernovice Trojpomezi ke zas tak 30 km na jih
Leden 24, 201312 r Ahoj lidičky .. já dnes valil do ostravy jen tak se kouknout do obchodu a protáhnout trochu Fabiana po zimě .. Překvapilo mě ale pořádně jaký mrak mlhy byl za značkou Ostrava Jsem myslel že tam někde hoří .. Frýdek - Místek je proti tomu čistý .. A musím vám říci perličku .. jedu si tak okolo škodovky a nějaký expert asi tak spěchal do servisu až na parkovišti nejspíš nedobrzdil a přeletěl patník pedními koly a nebýt tam tráva tak je až na chodníku Auto bylo nastartované - světla svítily a nikdo nikde .. nová fábie
Leden 24, 201312 r Doma z práce najíst, vykoupat a asi spát, ráno zase vstávačka ale co potom je víkend tak se snad vyspim :D :D
Leden 24, 201312 r Už taky půjdu spát. jsem nějak moc zmožen za ten týden pracovníí.. ještě že už je zítra Páťulinek.
Leden 24, 201312 r Celej týden jsem si užíval doma bez práce. Tak si zítra jedu udělat 4 auta a mám klid.
Leden 24, 201312 r já byl měsíc apůl doma a jsem docela rád, že už zase chodím do rachoty, je to divný ale jo.
Leden 24, 201312 r Libero je vidět že mě už znáš Já už nějak to fórum mám jako drogu ale už usínám hrozně a ráno mám uvažovat .. to nejde Já mám od 6 do 14:30 .. vstvávám 5:15
Leden 24, 201312 r Tak jsem se byl projít do města pro Durum docela zima ale no a asi vana už voláááá :D
Leden 25, 201312 r Já jdu volit voly za chvíli. A pak ještě určitě někam vyrazím. A v neděli se zde se všemi rozloučím a půjdu se zabít na lyžích na hory a koho na svém pohřbu neuvidím, toho budu do smrti strašit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.