Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Nu je to 3-pomezí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 No prave koukal js se dneska na mapu a vyhral to tesin karvina na drujem miste a treti vernovice Trojpomezi ke zas tak 30 km na jih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ahoj lidičky .. já dnes valil do ostravy jen tak se kouknout do obchodu a protáhnout trochu Fabiana po zimě .. Překvapilo mě ale pořádně jaký mrak mlhy byl za značkou Ostrava Jsem myslel že tam někde hoří .. Frýdek - Místek je proti tomu čistý .. A musím vám říci perličku .. jedu si tak okolo škodovky a nějaký expert asi tak spěchal do servisu až na parkovišti nejspíš nedobrzdil a přeletěl patník pedními koly a nebýt tam tráva tak je až na chodníku Auto bylo nastartované - světla svítily a nikdo nikde .. nová fábie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 To už se tak někomu povede ne spíš nevyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Doma z práce najíst, vykoupat a asi spát, ráno zase vstávačka ale co potom je víkend tak se snad vyspim :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Už taky půjdu spát. jsem nějak moc zmožen za ten týden pracovníí.. ještě že už je zítra Páťulinek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 jj zejtra raní ale jen do 12:15h, pátky máme krátký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 čauko...Peťo aj tak tu budeš ešte o 23:00 sedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Celej týden jsem si užíval doma bez práce. Tak si zítra jedu udělat 4 auta a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 já byl měsíc apůl doma a jsem docela rád, že už zase chodím do rachoty, je to divný ale jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Libero je vidět že mě už znáš Já už nějak to fórum mám jako drogu ale už usínám hrozně a ráno mám uvažovat .. to nejde Já mám od 6 do 14:30 .. vstvávám 5:15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Tak jsem se byl projít do města pro Durum docela zima ale no a asi vana už voláááá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 taky řešení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Bry ranko panstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 nazdar ... jeste par bitev a jdu chrnet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 To je zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 jo to je ... a to jdu až v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Ja si zaridil na zitrek volno ale v nedeli se musi makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Brý odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Od rána jsem běhal po městě s přítelkyní a ted mám volno :D a večer do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Tak to ja za chvilu koncim , skocim se kouknout za mamkou a pak hura domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 a volný víken před námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Zdravím v podvečer. Tak konečně víkend .. který opět uteče jako voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Parádička tak to asi vypadá, že dneska hezky doma v teple :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Já jdu volit voly za chvíli. A pak ještě určitě někam vyrazím. A v neděli se zde se všemi rozloučím a půjdu se zabít na lyžích na hory a koho na svém pohřbu neuvidím, toho budu do smrti strašit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.