Voice Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Tak si to na horách užij. Já jezdím jenom 2x dýdně pojezdit na 2hodinky s dětmi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Já právě asi 5 let nejezdil. Takže to bude stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Tak to není zas až tak dlouho. To se nezapomíná. Za 2jízdy budeš zase ready. Kam jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Já ani nevím kam se jede, Asi Visaláje. Jedu s kamarádkou, kámošem a jeho přítelkyni. To bude ostuda prvotřídní Já ani před těmi pěti lety neuměl pořádně lyžovat.. Není na co si vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 čaute... no o tom lyžovaní by som vedel písať....naposledy na učňovke,ešte teraz ma pot oblieva z tej hanby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 kluci dnes už ty lyže zatáčí samy. no ty Peťo budeš jezdit jak killer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Já zaberu celou sjezdovku i přilehlé lesy a ani to mě nebude stačit pro udělání obloučku Já mám polocarvingy takže mě to nezátáčí samo bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Hlavně musíš fotit. ( teda vlastně ty né, tebe musí fotit kamarádi, ať se tu můžem kochat, nebo video.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 (editace) Budu v televizi .. další lyžař se zabil. Tentokrát v Beskydech - já .. Editováno: 25. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 si zabil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Zdar lyzari bezkari , a buch vi co jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 zdravím taky .. Užíjte si všichni promrzlý víkend! Na kvildě prý bylo téměř -30 .. ikdyž tam jsou nízké teploty běžné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 (editace) Ahojky tak na chodsku je mínus šest a zataženo takže pohoda,zatím se snažím předstírat práci a večer jdu na Hačičký bál,chrchlám a nejni mi zrovna nejlíp takže bál rozhodne zda budu od zejtřka marudek nebo to vytancuju a vypálím. Editováno: 26. leden 2013, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 aby to tam nedopadlo takto http://youtu.be/irAKQ9yqsC0 inak príjemnú zábavu prajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ostrava -6 Smog , smrad , du na pifko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Zlín -3, krásně svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Senica okolie -4,6°C,slniečko svieti,takže pekná zimná idilka...no nič idem si ja na oslavu 40-ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Tak tu bych si taky nehal libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 prasiatko pečené je nachystané..len,aby som ráno nepísal do iného príslušného vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Se tam setkame oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 no uvidíme....tak zatím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Tak máme Zemana za prezidenta a já jdu opět na pizzu tak ahoj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Konečně domaaaa jinak venku pěkná kosa -10 °C včera, když jsem přijel domu tak bylo - 18 °C ve 2 ráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Milooooš na hrááád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ondro , mas recht ... uz se tesim jak prijede s partyjou pro slivku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.