Petrkiller Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Voice jsi první od koho slyším že se mu nelíbí kabáti Ti noví nejsou už tak ono no ale ujdou pořád podle mě. Nejlepší si myslím byli někdy v roce 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Já to řeknu tak, at si poslouchá každý co se mu líbí, o to jde především......, jinak po hudební stránce je to celkem sračka o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 ja valím na detský maškarný ples...minulý týždeň som bol maska ja ,teraz idem pozrieť kŕsňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Tady jsou rockmani, i ja jsem tanecni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Já mám rád Kabáty že jsou takoví neutrální (novější alba) a můžu si je pustit v autě a posádka nedržkuje. Pustit si Krucipusk nebo škwory atd tak mě poženou A u Kabátů jde především o texty.... Rohlíky a knedlíky a osolený preclíky a ráno zas do fabriky a polouchat ty Vaše blbí keci :D To mě v práci vždy zvedne náladu Jinak znám úplně každou píseň na zpaměť... A říct sračka mě lehce podráždí Ano říkej si že se ti to nelíbí Voice ale neříkej veřejně sračka... Páč na co zbytečně nasírat ostatní? Ty slavíky a vyprodaný koncety nemaj nadarmo :kol-31: Já mám výhodu že mám neskutečně rozšířený repertoár.Od vážné hudby,přes death metal,metal,ROCK,punk až po tekno,disco,pop atd atd...... Na stylu nezáleží...Stačí když mi to rozhejbe hlavu,nebo udělá husinu na rukách:D Jen dechovku nesnesu Končim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Dneska nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Jeste mi rekni, ze jsi v Detmarkach Ja svuj krygl mam doma - taky Svijansky, ale dneska si dam i bez nej pivicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 V polskem Tesine , v pivnici u Czecha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 V Polskem tesine u Czecha...to je jak z nejakeho vtipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Já mám rád Kabáty že jsou takoví neutrální (novější alba) a můžu si je pustit v autě a posádka nedržkuje. Pustit si Krucipusk nebo škwory atd tak mě poženou A u Kabátů jde především o texty.... Rohlíky a knedlíky a osolený preclíky a ráno zas do fabriky a polouchat ty Vaše blbí keci :D To mě v práci vždy zvedne náladu Jinak znám úplně každou píseň na zpaměť... A říct sračka mě lehce podráždí Ano říkej si že se ti to nelíbí Voice ale neříkej veřejně sračka... Páč na co zbytečně nasírat ostatní? Ty slavíky a vyprodaný koncety nemaj nadarmo :kol-31: Já mám výhodu že mám neskutečně rozšířený repertoár.Od vážné hudby,přes death metal,metal,ROCK,punk až po tekno,disco,pop atd atd...... Na stylu nezáleží...Stačí když mi to rozhejbe hlavu,nebo udělá husinu na rukách:D Jen dechovku nesnesu ..... TESAT!!!!Já mám podobnej záběr - a moje "mp3-téka" mi zabírá na disku asi nepřej si vědět kolik GByte... A ty Škwory myslíš třeba tohle: ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 No to je zrovna taková klidná píseň Ale třeba toto bych poslouchal jen sám http://www.youtube.com/watch?v=vvTkC6B5i-k 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 A třeba toto nesnese snad nikdo koho znám Já se po tom můžu doslova utlouct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 A třeba tohle je neskutečně luxusní.... To prostě nikdo tak nezazpívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 A už vidím jak za pár let stahuju diskografii Káji Gotta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Tak co zkusit ještě něco dál do "klasiky"???? Třeba tohle: anebo tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Pecka pecka A tohle je taky zajímavá instrumentálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ale z fidlání mám nejradši toto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ondrero > k kolekci http://www.youtube.com/watch?v=lJuV8yAmy2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 i mas ve svoji kolekci to: to je dobre http://www.youtube.com/watch?v=LmgwkK2tKSY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 nebo to je nejlepsi http://www.youtube.com/watch?v=3M7G8yMw8RY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4 http://www.youtube.com/watch?v=LCiPmJKIrQQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.