jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Jara si dneska sedi a ma nohy v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Flákači! Já jdu zkontrolovat olej do auta .. Jindy není čas .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 ja se kouknu občas než vyjedu to je ještě zvyk ze 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Já koukám jednou za výměnu tj. jednou za půl roku neubyl ani mm ale pořád mě ubývá chladící kapalina Asi mě netěsní ta nádobka .. teda jak je to na minimu jak je zahřáta tak je to vklidu, ale jak to dám za studena mezi risky nebo jak je to mezi riskami zahřáte tak to po měsíci vyteče Neřeším to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Já vždy když vyměním olej, tak si řeknu, musím se pak třeba za měsíc, dva podívat či neubylo , jestli není třeba dolít..........realita je taková že se na to podívám až znovu měním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 :D .. to ja dolivam jednou za dva tydny kapalinu do odtřikovaču takže tam jsem skoro furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 No já to mám s kapalinou do ostřikovačů tak, že jezdím měsíc s ní, pak měsíc bez ní a pak mě to donutí jí dolít, ale že bych mohl zkontrolovat olej to mě napadne až zavřu kapotu a nemám už čas ani hadru do které bych utřel měrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 utri do spodku nohavíc,tam to nebude vidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Ty to tak děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 jj,aspoň skoro nepremoknú :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Taky mi to dneska nedalo, a podival jsem se na olej a musel jsem dolejvat pořád mi to někde teče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Libero to z tebe musí téct zajímavá voda potom Chiquillo a jak velký je únik? Nežere to motor? Nebo neteče ti to jako mi z čidel? Mě prosakuje olej z čidel ale je to jen vidět na tom prachu na motoru jinak únik na risce nepoznám .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Motor to nežeře naštěstí, jenom mi netěsní pořád vana, budu se na to muset podivat, až bude čas, jestli neni zkroucená hlavně když tam neni olej tak to poznám podle rozvodu, že maj jinej zvuk...a naposled jsem tam dolejval někdy v prosinci cca 0,5 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Tak to snad bude jen těsnění na vaně .. kámošovi to teklo taky z vany na fabce z bazaru. Pomohlo přetěsnění. A není to náhodou taková blbost jako těsnění na vypouštěcím šroubu? Měníš ho pokaždé? Já ho jednou nechal staré a do rána byl flek na zemi. A kapalo to pořád. To by odpovídalo tvým 0.5L .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Kdyz jsme u te kapaliny do ostrikovacu...ted jsem koupil nejakou z PL a smrdi to jako palenka, chlapi nevite co do toho lijou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Methanol .. 100% Taky jsem měl takovou koupenou u nás do -40°C a dokázal jsem ožrat 4 lidi z toho Točila se z toho hlava a musel jsem vždy větrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 to už na Morave pijete nemrznúcu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) Polsky metanol je zdravy i Cesky uz ne . Marku v polsku koupim jen Apsik Apsik bo zbytek je spatny . Ted' zimni Apsik Apsik smrdi bo neobsahuje metanol a není vuni . Metanol zustal v Cesku . Možná jste koupil kapalinu k ostrikovacu s 100% obsahem denaturovaneho alkoholu. V prodeji jsou kapaliny k ostrikovacu, ktere maji jen sam denaturační alkohol Letni Apsik Apsik je velmi kvalitni a vuni to jako zelene jablko Editováno: 3. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Kdyz jsme u te kapaliny do ostrikovacu...ted jsem koupil nejakou z PL a smrdi to jako palenka, chlapi nevite co do toho lijou? Marku nic spatneho to asi nebude kdyz to tam i pijou a rikaj tomu liker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Neznáte moravskou ruletu? 8 půlek vodky? Stačilo ostříkat okno a jediný kdo to vydržel jsem byl já .. ostatní okna otevřené i v - 15 bylo to minulý rok. Já se toho načichal tak mě to už později ani nepřišlo. Byl to samej methanol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) Jozzi > mas pravdu Poza tym z tego pędzimy bimber który jest lepszy od waszego z teho delamy bimber (levou vodka) kteri je lepsi od Vaseho Ja nepijim teho svinstva Polak umi i Cech je schopny - to je polske pravidlo Editováno: 3. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Jo budu se muset na to potom podivat, kroužek jsem dával novej a když jsem koukal tak to prosakuje u šroubů Taky jsem ted kupoval kapalinu do ostřikovačů a smrdí to jak pálenka :D asi nějaký zbytkové zboží :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) Tak jestli to prosakuje u šroubu tak je to 100% to těsnění .. asi jsi jej dal křivě a nebo málo utáhl. Víš co? Určitě máš sousedy které nesnášíš, tak jim nalej té "pálenky" , kterou jsi koupil Třeba vyhrajou moravskou ruletu Editováno: 3. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Dobrý večír .. dnešek je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.