chiquillo Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Nebo mě ještě napadlo, jestli by nemohla být křivá vana, na to jsem se posledně zapoměl podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 No já to mám s kapalinou do ostřikovačů tak, že jezdím měsíc s ní, pak měsíc bez ní a pak mě to donutí jí dolít, ale že bych mohl zkontrolovat olej to mě napadne až zavřu kapotu a nemám už čas ani hadru do které bych utřel měrku Vozím trvale v kufru roličku hajzlpapíru - asi nejužitečnější věc na světě. Dají se do něj utřít ruce, měrka, setře se s tím ptačí sračka ze skla... To a 5l kanystřík destilovaný vody, která bohužel v tomhle ročním období zamrzne. A ty ostřikovací kapaliny jsou opravdu na bázi metanolu, dokonce jsem někde viděl v TV a četl i na netu, že pokud ostřikujete okno, můžete na nejbližší kontrole PaChů nadejchat pozitivní test na alkohol, i když jste nic nepili. Vypařená nemrzka z ostřiku se nasaje do klimy a lidi v autě ji vdechnou - není jí tolik, aby to vadilo nebo dokonce někoho ožralo, ale pozitivní test to způsobit může. Proto pokud kdykoliv nadejcháte na silnici nějaký promile a jste si tutově jistí, že jste nic nebumbali, trvejte na kontrolním testu učuněném po nejméně 15 minutách, který strávíte na čerstvým vzduchu mimo auto - metyl nadejchanej z ostřiků se za tu dobu stihne vypařit, alkohol z krve ne, takže pokud je i kontrolák pozitivní, musejí vás vzít na odběr krve a z Widmarkovy zkoušky nebo z plynovýho chromatografu se spolehlivě určí, kolik čeho jste v sobě měli v momentě, kdy jste sedli za volant. Platí to mimochodem i pro travku, speed a podobný svinstva, který si hlavně mladší ročníky rády dopřávají někde na dýze - sice nechlastají alkohol, ale nějakej ten methamfetamin nebo canabinnol v krvi mají skoro vždycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 A na to nejdůležitější si zapomněl co se týká toho utírání hajzl papírem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 co novýho tady?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Na co? Na utírání zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Barbare, ty neznáš BIDET?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Máš v autě jo? No vlastně máš Proto si tak řešil ty ostřikovače :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Tak jestli to prosakuje u šroubu tak je to 100% to těsnění .. asi jsi jej dal křivě a nebo málo utáhl. Peťo tam nie je tesnenie,je to tesnené silikónom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Je tam přeci těsnění .. u výpustného šroubu je těsnění měděná manžeta za 12 korun ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 To tam nemám a šroub těsní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) Divné .. Já to tam jednou dal staré a šroub kapal .. od té doby vždy nové. I ve škodovce mě bylo řečeno že to tam patří a že se to pokaždé mění. Těch 12 korun mě nezabije. A kde ti to teda valí? Editováno: 3. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Peťo tam nie je tesnenie,je to tesnené silikónom Silikón je berlička po prasata, který nedají origo těsnicí kroužek anebo zkurví závit ve vaně. Jak píše killer, patří tam Cu kroužek za pár šprdlíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 hop...beriem späť..zle som si to prečítal ...mal som na mysli tesnenie pod olej.vaňou,nie pod výpustným šróbom....sorry!!!!! jasne,že pod šrób vždy nová podložka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Konečně mám v něčem pravdu ... nejsem zase tak hlupý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 to som nikdy nenapísal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Nemyslím tím že tady mě to někdo říkal .. jen jsem si to už párkrát říkal a dost lidí si to o mě myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Já tedy ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 mazejte chrápat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 aj to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Já mám odpolední a spát tedy netřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Bry ranko chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Na žďár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ty nerikej ze pracujes neuverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ten? Ten zásadně práci jenom imituje, makat za něj musej jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.