Únor 5, 201312 r A pořád mi říkali, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. Taky jsem si připadal jako kdybych šel pro výpalné. Vyzvedával jsem si to na benzínce kde mě nikdo nezná.
Únor 5, 201312 r tak to si dokazu zive predstavit cernej rolak cerna bunda cernej kulich a Ty s obalkou
Únor 5, 201312 r Ne, zlatej superb, džíny, bílá košile, bez vlasů a sluneční brýle. V autě jsem to zkontroloval, zamával a odjel pryč.
Únor 5, 201312 r Taky jsi uz prisel o vlasy tak to jsme dva , proto bez kulichu nikam nejdu .... kolik tam toho bylo ?
Únor 5, 201312 r Taky jsi uz prisel o vlasy tak to jsme dva , proto bez kulichu nikam nejdu .... kolik tam toho bylo ?
Únor 5, 201312 r Málo, ještě něco chybělo tak si pro to jedu zítra. Vlasy mám podle keců a nálady doma. Když to jde tak si nechám krátké vlasy a když mě to sere tak jdu do koupelny pro strojek a vlasy jdou dolů.
Únor 5, 201312 r Nazdárek Neveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII?
Únor 5, 201312 r Koukam, ze tady resite uplatky, jen tak dal .....ale ja si takhle koduju, prizpusobuju a najednou se divam, ze odezva je nejaka dlouha a budiky prestaly svitit....baterka v prdeli mrcha jedna
Únor 5, 201312 r Mam doma jednu echt nabitou zitra poputuje do zaby tak Ti ji muzu na noc pucit Jinak uplatky jsou u mas v modena in akorat ze zralok to po**al tim ze to nema v krabici
Únor 5, 201312 r NazdárekNeveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII? Koukni se na obautodily na Fl je to podobne jinak myslim ze tam neco nabastlil kong v roomiku
Únor 5, 201312 r Tak se mi ještě v podnikání nevede abych to nosil v krabici. Zatím musí stačit obálka. Doufám, že se to ale zlepší.
Únor 5, 201312 r Koukni se na obautodily na Fl je to podobne jinak myslim ze tam neco nabastlil kong v roomiku díky moc za Konga
Únor 5, 201312 r Ahoj lidičky, chvíli tady nejsem a už tady uplácíte .. no a mě nic. Já se na vás zaměřím! No počkejte!
Únor 6, 201312 r Dobrý večer tak já konečně taky doma .. nějak se začínám zdržovat v práci .. Asi se tam nastěhuji brzo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.