libero Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 čo ťa také tá slovenka učila?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 No vieš, ani by si nepovedal čo také môže MLADÁ slovenka taktiež MLADÉHO "capa" z Čiech naučiť - okrem správneho vyslovovania fráze "gulôčka v jamôčke"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Já sice čistě slovensky moc nerozumím, ale často si říkám že slováci jsou mi bližší než třeba pražáci .. to samé i poláci .. prostě to jsou lepší lidé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 no ja som sa na Morave taktiež vždy dobre zabavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 U nás se nikdo nenudí A když jo, dostane moravskoslezskou ruletu a hned má o zábavu postaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Petrkiller - to je rozhodování "Člověče, napij se" - a na výběr je víno nebo Tuzemák z likérky Drak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 dokonca si tam viem predstaviť aj bývať..a hlavne tie vínne sklepy ..Mutěnice,Čejč o tom vedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 No řekl bych že vodka nebo tuzemák z likérky Drak a pak jen čekáš jestli stále ještě vidíš ostatní soutěžící.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Za mne Rakvice, Šakvice - ale třeba ve sklépku starého vinaře v Podhájské na Žitným ostrově taky nebylo zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) Já teda ve vinných sklepech nikdy nebyl .. ale třeba westernové městečko ve zvoli nad pernštejnem .. nebo strašidelný hrad, tam to stálo za to. A na druhou stranu, Tatralandia, Bešeňová na slovensku, Wisla v polsku taky skvělá a nebo Babylon - liberec .. Editováno: 12. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Brý dopoledne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) Taky brý máš volno nebo odpolední. Editováno: 13. Únor 2013, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 nu já jdu na odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Já jsem do 7,jak se jezdí do němec asi trochu lepší cesty než u nás co,ráno do práce to byla docela sněhová zábava teda až od Meclova na Bělou hlavní jsou rozsolený a to se jezdí naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 V Reichu jak kde, ale v celku v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Zdar kluci ja uz makam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Zdar :-) tak to rychle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Se jim po mne styskalo tak makam jak blazen , dneska jsem propustil sekretarku tak shanim novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Klidne k vam pujdu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Nevim proc ale cekal jsem ze to napises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak znas me :-) coz by bylo pro tu praci plus rozumis :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 To by bylo plus ale nejak si Te v roli sekretarky nedokazu predstavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Neco jako osobni ridic, nebo osobni service man tam nemate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Tak to nevedem kazdy jsme ridicem sam sobe , a doknce tesarem instalaterem sklarem a buh vi cim jeste ... dneska jdu kupovat naky automat na kafokapsle , kurna kdo ma pit pet turku denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Nazdárek lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.