Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

čo ťa také tá slovenka učila?? :kol-32::kol-28:

No vieš, ani by si nepovedal čo také môže MLADÁ slovenka taktiež MLADÉHO "capa" z Čiech naučiť - okrem správneho vyslovovania fráze "gulôčka v jamôčke"...

Já sice čistě slovensky moc nerozumím, ale často si říkám že slováci jsou mi bližší než třeba pražáci .. to samé i poláci .. prostě to jsou lepší lidé ..

no ja som sa na Morave taktiež vždy dobre zabavil :kol-45:

U nás se nikdo nenudí :D A když jo, dostane moravskoslezskou ruletu a hned má o zábavu postaráno :D

Petrkiller - to je rozhodování "Člověče, napij se" - a na výběr je víno nebo Tuzemák z likérky Drak?

dokonca si tam viem predstaviť aj bývať..a hlavne tie vínne sklepy :kol-35: ..Mutěnice,Čejč o tom vedia :D

No řekl bych že vodka nebo tuzemák z likérky Drak :D a pak jen čekáš jestli stále ještě vidíš ostatní soutěžící..

Za mne Rakvice, Šakvice - ale třeba ve sklépku starého vinaře v Podhájské na Žitným ostrově taky nebylo zle...

Já teda ve vinných sklepech nikdy nebyl .. ale třeba westernové městečko ve zvoli nad pernštejnem .. nebo strašidelný hrad, tam to stálo za to. A na druhou stranu, Tatralandia, Bešeňová na slovensku, Wisla v polsku taky skvělá :) a nebo Babylon - liberec .. :)

Upraveno od Petrkiller

Brý dopoledne!!! :)

Taky brý máš volno nebo odpolední.

Upraveno od Vlasta

nu já jdu na odpolední :kol-32:

Já jsem do 7,jak se jezdí do němec asi trochu lepší cesty než u nás co,ráno do práce to byla docela sněhová zábava teda až od Meclova na Bělou hlavní jsou rozsolený a to se jezdí naprd.

V Reichu jak kde, ale v celku v pohodě. :)

Zdar kluci ;) ja uz makam :D

Zdar :-) tak to rychle :-)

Se jim po mne styskalo tak makam jak blazen , dneska jsem propustil sekretarku tak shanim novou :D

Klidne k vam pujdu :-D

Nevim proc ale cekal jsem ze to napises :D

Tak znas me :-) coz by bylo pro tu praci plus rozumis :-D

To by bylo plus :D ale nejak si Te v roli sekretarky nedokazu predstavit :D

Neco jako osobni ridic, nebo osobni service man tam nemate? :D

Tak to nevedem :D kazdy jsme ridicem sam sobe , a doknce tesarem instalaterem sklarem a buh vi cim jeste :D ... dneska jdu kupovat naky automat na kafokapsle , kurna kdo ma pit pet turku denne :D

Nazdárek lidi. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.