Únor 12, 201312 r No vieš, ani by si nepovedal čo také môže MLADÁ slovenka taktiež MLADÉHO "capa" z Čiech naučiť - okrem správneho vyslovovania fráze "gulôčka v jamôčke"...
Únor 12, 201312 r Já sice čistě slovensky moc nerozumím, ale často si říkám že slováci jsou mi bližší než třeba pražáci .. to samé i poláci .. prostě to jsou lepší lidé ..
Únor 12, 201312 r U nás se nikdo nenudí A když jo, dostane moravskoslezskou ruletu a hned má o zábavu postaráno
Únor 12, 201312 r Petrkiller - to je rozhodování "Člověče, napij se" - a na výběr je víno nebo Tuzemák z likérky Drak?
Únor 12, 201312 r dokonca si tam viem predstaviť aj bývať..a hlavne tie vínne sklepy ..Mutěnice,Čejč o tom vedia
Únor 12, 201312 r No řekl bych že vodka nebo tuzemák z likérky Drak a pak jen čekáš jestli stále ještě vidíš ostatní soutěžící..
Únor 12, 201312 r Za mne Rakvice, Šakvice - ale třeba ve sklépku starého vinaře v Podhájské na Žitným ostrově taky nebylo zle...
Únor 12, 201312 r Já teda ve vinných sklepech nikdy nebyl .. ale třeba westernové městečko ve zvoli nad pernštejnem .. nebo strašidelný hrad, tam to stálo za to. A na druhou stranu, Tatralandia, Bešeňová na slovensku, Wisla v polsku taky skvělá a nebo Babylon - liberec .. Upraveno Únor 12, 201312 r od Petrkiller
Únor 13, 201312 r Já jsem do 7,jak se jezdí do němec asi trochu lepší cesty než u nás co,ráno do práce to byla docela sněhová zábava teda až od Meclova na Bělou hlavní jsou rozsolený a to se jezdí naprd.
Únor 13, 201312 r Se jim po mne styskalo tak makam jak blazen , dneska jsem propustil sekretarku tak shanim novou
Únor 14, 201312 r Tak to nevedem kazdy jsme ridicem sam sobe , a doknce tesarem instalaterem sklarem a buh vi cim jeste ... dneska jdu kupovat naky automat na kafokapsle , kurna kdo ma pit pet turku denne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.