Únor 14, 201312 r Zdravim dneska a zítra konečně volnoooo ale abych se nenudil, tak pomažu asi něco koupit k tomu valentýnu :D ale napřet jdu zapařit WoT :D
Únor 14, 201312 r Nene , vyjmecne makam , a to uz druhej den , za chvilu tu bude jeden vietnamec tak se musim drzet abych nahodou nekoupil nake levne adidasy s ctyrma prouzkama
Únor 14, 201312 r Já jsem se po dlouhý době k tomu zas dostal :D a hlavně dneska dávaj bonus cod na den, tak to musim využít :D
Únor 14, 201312 r Mě včera přišel Orange Box.....Balíček Half life 2,Episode 1, episode 2 a nějaké bonusy.... Staré ale pro mě to nej co jsem hrál a co rozjedu na plné detaily na svém stařičkém NTB
Únor 14, 201312 r kýble jak si na tim WoT? jak to myslíš??? nick: Kyblik666 -5 tanků: 1x lehký tank III. 2x lehký tank IV. 1x střední tank V. 1x střední tank VI.
Únor 15, 201312 r Taky patřím k Vám blázni WoT,já jsem vše prodal a teď jedu ruský Téčka vždy bez uprav abych se co nejdřív dostal k premiovynu T-62.Teď mám T-44a nick je koutny35.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.