Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Mě to posílilo Cítím se že bych zase žral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ty budeš stejnej otesanek jako ja nebo maš zryhleny metabolismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Mám 192 cm / 95 kilo včera .. před vánocemi jsem ještě měl 89 musím zhubnout .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 tak to maš zryhleny metabolizmus ,ja mam 186 a zdravych 112 z toho asi 90% tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 chlap pod metrák není chlap, killer zaber, to dáš! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Já vždy říkám že za metrákem už se odevzdává občanka a dostává se porážkový list Ale jozzi neuraž se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 ja se neurazil , ja si Tě najdu ale však Ty se sam ukažeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Mno, ono jak kde, ale třeba komu projde v práci za 12h měnu rukama přes 2-2,5 tuny železa, ten nemůže bejt věchejtek, obzvlášť když se do toho železa občas musí pořádně opřít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Petře, ty asi budeš ještě ve vývinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 No mě projde i více než 2,5 tuny železa za 8 hodinovou směnu .. Ve vývinu se už necítím pár měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Tak dneska jsem koukal na toulavou kameru nebo co to bylo na ČT1 a moc mě zaujala reportáž o Vítkovickém muzeu v Ostravě. To se mi moc líbilo a škoda že to mám přes celou republiku. Byl tam někdo z Vás místních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 ja se vyvyjim furt , akorat že na šiřku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 echm ja a je to tam super , to viš strojař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Mě zaujalo co všechno si tam člověk může prolízt a vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 tak ja tam byl jak to bylo otevřeno pro tisk takže jsme si to ohmatali , prolezli co šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu. Peťo i Vitkovicke pece maj perfektni rozhlednu , taky mužu doporučit , jinak Ostrava se snaži těžit z te historie a celkem se ji to daři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Jo a pak si každý z prahy myslí že ostrava má ikonu staré zrezlé vítkovice a když se třeba podíváš na net na počasí na seznamu kde jsou všude hezké fotky, tak jedině ostrava tam má vyfocené zrezlé vítkovice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 tak radši fotim vitkovice než přivoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Přívoz je hnus no .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Náhodou tohle orezlé pozadí je dobré na fotky s leštěnkama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Peto , kdyby hnus , ja tam jednou zastavil a představ si že domu jsem dojel bez poklic Ondro mlč a čekej kuju pikle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 No a nééé Fotit auto u něčeho moc pěknýho? To pak nevynikne. Ale mít auto u rezavých rýpadel a věží to je klasa.... Nebo u auto vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 zdravíčko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.