Únor 17, 201312 r Já vždy říkám že za metrákem už se odevzdává občanka a dostává se porážkový list Ale jozzi neuraž se
Únor 17, 201312 r Mno, ono jak kde, ale třeba komu projde v práci za 12h měnu rukama přes 2-2,5 tuny železa, ten nemůže bejt věchejtek, obzvlášť když se do toho železa občas musí pořádně opřít...
Únor 17, 201312 r No mě projde i více než 2,5 tuny železa za 8 hodinovou směnu .. Ve vývinu se už necítím pár měsíců
Únor 17, 201312 r Tak dneska jsem koukal na toulavou kameru nebo co to bylo na ČT1 a moc mě zaujala reportáž o Vítkovickém muzeu v Ostravě. To se mi moc líbilo a škoda že to mám přes celou republiku. Byl tam někdo z Vás místních?
Únor 17, 201312 r Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu.
Únor 17, 201312 r tak ja tam byl jak to bylo otevřeno pro tisk takže jsme si to ohmatali , prolezli co šlo
Únor 17, 201312 r Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu. Peťo i Vitkovicke pece maj perfektni rozhlednu , taky mužu doporučit , jinak Ostrava se snaži těžit z te historie a celkem se ji to daři
Únor 17, 201312 r Jo a pak si každý z prahy myslí že ostrava má ikonu staré zrezlé vítkovice a když se třeba podíváš na net na počasí na seznamu kde jsou všude hezké fotky, tak jedině ostrava tam má vyfocené zrezlé vítkovice..
Únor 17, 201312 r Peto , kdyby hnus , ja tam jednou zastavil a představ si že domu jsem dojel bez poklic Ondro mlč a čekej kuju pikle
Únor 17, 201312 r No a nééé Fotit auto u něčeho moc pěknýho? To pak nevynikne. Ale mít auto u rezavých rýpadel a věží to je klasa.... Nebo u auto vrakoviště.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.