Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak dneska jsem koukal na toulavou kameru nebo co to bylo na ČT1 a moc mě zaujala reportáž o Vítkovickém muzeu v Ostravě.

To se mi moc líbilo a škoda že to mám přes celou republiku.

Byl tam někdo z Vás místních?

Vloženo

Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu.

Vloženo

Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu.

Peťo i Vitkovicke pece maj perfektni rozhlednu , taky mužu doporučit , jinak Ostrava se snaži těžit z te historie a celkem se ji to daři ;)
Vloženo

Jo a pak si každý z prahy myslí že ostrava má ikonu staré zrezlé vítkovice a když se třeba podíváš na net na počasí na seznamu kde jsou všude hezké fotky, tak jedině ostrava tam má vyfocené zrezlé vítkovice..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...