žralok Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Jak tak na to koukám, tak budu mít zítra docela děsnou cestu do Hradce. Pořád sype a sype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Ano sype a sype a někde už je tolik sněhu .. třeba v janovicích .. že jsem odhrnoval místo silničářu sníh já spodkem nárazníku .. šílené. A pořád sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 jj to bílé svinstvo už mi taky leze krkem, nebo spíš to počasí, 4 dny sněží, 4 dny obleva, 4 dny mrzne a pořád dokola už 2 měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Na co by jsme pak nadávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 tak třeba na politiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Na tu se už nedá nadávat. U toho už jenom brečím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 jj jedna velka komedie..... .... jinak u nás na lounsku je to se sněžením docela bída.co bych zato dal za pořádny závěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Není nad to dostat luxus fušku a když je vše připraveno klekne mašina....To je pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Kuuuurde tu je sneha bilo jak v ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Jak kde. To co bych tam dosadil tak nepasuje. Dopiju kafe a jedu v těch sračkách na cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Jako napadl toho pěknej kotel a pořád to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Brý odpoledne!!! Tak už konečně z rachoty doma. Láduji se kuřecíma řízkama a bramborovým salátem a zaplachuji to Kozlíkem z Popovic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 taky doma , to zas byl den debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Já jsem doma taky z výletu. Už jsem si dal i panáka. Ve Ždírci nad Doubravou do mě málem vlítnulo nákladní IVECO. Kdyby ho nezbrzdil ostrůvek co tam byl tak je ve mě. Zastavil se 3 metry od mé kapoty. Před ním zabrzdili 2 auta a on aby to nenarval do nich tak to vzal přes ten ostrůvek do protisměru kde jsem byl já. Já jsem se tak lekl až se ve mě dítě hnulo. Klouzalo to jako prase. Jsem rád, že jsem už doma a jdu pít. V pátek jedu do Třebíče. To bude zase peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Už mě to nebaví. A zase začalo. A to jsem dnes neometl ani auta ale už se mě tam nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 zas si dělaš u zdi minibar ? , u nas toho taky napadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Připravuju ale nikdo asi nepřijede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Vždyť to není žádná hrůza to je pár centimetrů, ty naděláš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 ja bych se prijel trošku zřidit, ale mam to krapanek z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 To je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 dam si s Tebou panačka alespon touhle cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak počkej. Kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Nikde nikdo, tak tady ho máš aspoň Ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Diky , jsi jedinej clovek co si semnou rad pripije cim zapijis ? Ja dojizdim zasobu plzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 já tu celej den popíjím kozlíka asi 5 nebo 6 kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.