Únor 19, 201312 r Jak tak na to koukám, tak budu mít zítra docela děsnou cestu do Hradce. Pořád sype a sype.
Únor 19, 201312 r Ano sype a sype a někde už je tolik sněhu .. třeba v janovicích .. že jsem odhrnoval místo silničářu sníh já spodkem nárazníku .. šílené. A pořád sněží
Únor 19, 201312 r jj to bílé svinstvo už mi taky leze krkem, nebo spíš to počasí, 4 dny sněží, 4 dny obleva, 4 dny mrzne a pořád dokola už 2 měsíc
Únor 19, 201312 r jj jedna velka komedie..... .... jinak u nás na lounsku je to se sněžením docela bída.co bych zato dal za pořádny závěje
Únor 19, 201312 r Není nad to dostat luxus fušku a když je vše připraveno klekne mašina....To je pech
Únor 20, 201312 r Jak kde. To co bych tam dosadil tak nepasuje. Dopiju kafe a jedu v těch sračkách na cestu.
Únor 20, 201312 r Brý odpoledne!!! Tak už konečně z rachoty doma. Láduji se kuřecíma řízkama a bramborovým salátem a zaplachuji to Kozlíkem z Popovic!!!
Únor 20, 201312 r Já jsem doma taky z výletu. Už jsem si dal i panáka. Ve Ždírci nad Doubravou do mě málem vlítnulo nákladní IVECO. Kdyby ho nezbrzdil ostrůvek co tam byl tak je ve mě. Zastavil se 3 metry od mé kapoty. Před ním zabrzdili 2 auta a on aby to nenarval do nich tak to vzal přes ten ostrůvek do protisměru kde jsem byl já. Já jsem se tak lekl až se ve mě dítě hnulo. Klouzalo to jako prase. Jsem rád, že jsem už doma a jdu pít. V pátek jedu do Třebíče. To bude zase peklo.
Únor 20, 201312 r Už mě to nebaví. A zase začalo. A to jsem dnes neometl ani auta ale už se mě tam nechce.
Únor 20, 201312 r Diky , jsi jedinej clovek co si semnou rad pripije cim zapijis ? Ja dojizdim zasobu plzne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.