žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Já tady mám zásobu hruškovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 tvrdý takhle vtýdnu nemůžu asi bych ráno nevstal do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Já na to zítra a budu čekat na potvrzení práce na pátek buď v Třebíči nebo Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 jo tak to je jinááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Ja mam vicemene do patku kancelarskou praci a to uz je fuk jestli strizlivej nebo zlehounka nakopnutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Toho panáka máš pořád venku na okně. Svého jsem vypil, tak nezdržuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Kopni ho zamne , ja si nalil strejdovu slivovicku .... jakto ze nejde paniaka poslat pres net , kurna 21 stoleti a furt jak v praveku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 no nic jdu si nalít toho svého ... máte recht, vypálit červa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 A kdo říkal, že to nejde. http://www.reklamni-usb.cz/netradicni-usb-prislusenstvi-zajimavosti-kuriozity/vino-z-usb http://www.astrafit.cz/958/usb-vino.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 skoda ze to slo koupit pouze na aprila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 kdyby to bylo i na pivo tak už to mám doma, ale víno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 To máš za chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak já víno piju a objednávám si ho ze Španělska po krabicích. Takhle to bude rychlejší. koupím 3 USB a poteče to proudem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 to ja mam rad madarske taky si ho vozim po krabicih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 beztak je to vsechno cuco.kolega vozi z breclavi.jeho rodina ma sklipek a je to moc dobre vinko.zadny oslazeny sracky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Breclavske som jeste nepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 toz daj si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Sef prijede tak si otevrem lahvinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Vím, že mi tady někdo takové fotky zakazoval ale předem se omlouvám. Kdo si dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 za to by se mělo střilet , ale momentalně vařim tak Ti to shvaluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Co bude dobrého u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 zapikam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 takze. budou brambory s mletym nebo testoviny u nas byl 3 dny ulezeny segedin...mazec ... lahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Proč všichni furt mění staré krásné znaky za ty hnusáky nové? Tu je snad 100stran věnované této pííííčovině. Jeden to začne a už to jede.......fakt magořina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.