jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Přes vikend jsem bohužel v praci ,ale nehal bych to na březen , něco naložim a mužem grilovat Tak vymazat se da , ještě mi zustal rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Taky jsem myslel az v breznu hned po nasi topince v Detmarkach Editováno: 21. Únor 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 nebo i pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 To by slo...od 1.3 budu bydlet v novem, tak muzem udelat kolaudacku Vezmes Danka do kufru a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 jak v novem ? to zas neco neco nevim ? hele ja zas nevim kam jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Uz vis vsecko, tak nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Brý odpoledne!!! Harááááááááá vírend před námi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Co to je vikend ? ja mam vyjmecne zahul v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Juchéééé Bude flákání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 jozzi: to ty neznáš!!! ........ale Ondrero to chápe dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Chtěl bych dělat na autě..ale copak to jde v tom mrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 nu mi tu na západě a pomezí Šumavy velkej mráz nemáme, ale padá tu to bílý smetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 U mne dneska noční a pak až do úterka volno. Horší je, že neudělám taky nic, bo autí je u chodníku a na sobotu odpoledne stíhačka "naplánovala" velký nákupy v krajský "metropoli", takže i přes rosničkářema slibovanou nadílku většího množství mokrýho bílýho svinstva budu muset vyjet a nic tím pádem neubastlím. Plánoval jsem si zmastit LEDkový bloky místo centrální sufitky i bočních W5 do tohohle (už jsem to konečně koupil a nainstalil) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Ekkar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 (editace) Někde jsem tady viděl odkaz, sada 3 modulů pro tuhle lampičku stojí 560Kč + počtovný - tak jsem se naštval a už to mám spočítaný i nakreslený, s bílýma 30mA/20 000mCd čtverečkovýma auto-LEDkama mě to vyjde na cca 600,- za obě ty lampičky... A neměly by mi svítit ve "vypnutým" stavu, protože nebudou zapojený "jen s odporem" - ale součástí zapojení bude aktivní polovodičovej zdroj stálýho proudu... Snad to do jara budu mít odzkoušený a dám to dohromady - pak by neměl být problém sem pověsit plánek... Editováno: 22. Únor 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 nu tak to by si měl dobře vyřešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Měl jsem touhu si dát dneska k obědu fakt něco spešl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 To jsem měl na snídani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Hmm a kdopak další tu jede na párkách? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Já čekám za chvíli návrat dvojice žravců z družiny - a jako obvykle "Tati, co je k svačině???" Takže už mám nachystaný rohlíky und vídeňský párky, kečup a hořčici ve stříkacích flaškách a budu bastlit "párky v rohlíku". Rohlíky stačí překrojit napůl, nahřát na 10s v mikrovlnce a dutinu dovnitř "píchnout" držadlem vařečky - vůbec není potřeba speciální "párkovač" s vytápeným trnem... Pak už jen nastříknout dovnitř kečup nebo hořčici podle chuti toho kterýho žrouta a doplnit párkem ohřátým klidně taky za 30s na talíři v mikrovlnce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Přítulkyně je na odpolední a párky k večeři??? ......................... hmm..................................... .................. Tak já se taky přidám k párkožroutům, akorát si zaskočím k sousedovi pro točený do džbánku, aby to do mě lépe klouzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 A máš aspoň pěknej džbánek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Kurnik se nám tu párek párty rozjela :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Tak já se k té parko party přidám ,ale až zejtra to budou k obědu párky s bramborovou kaší už jsem všech omáček přežranej a navíc v JZD Mrákov dělaj vlastní vyrobu tak se docela těším,uzeniny maj jedna báseň a ani se těm frontám co jsou před prodejnou nedivím zvlášt když v každych zprávách nás o kvalitě uzenin ze supermarketu odstrašivě informujou. http://www.zodmrakov.cz/prodejna-masa-a-uzenin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Vlasto: játrovka ta je taky luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.