Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Přes vikend jsem bohužel v praci ,ale nehal bych to na březen , něco naložim a mužem grilovat :D 

Tak vymazat se da , ještě mi zustal rok :D 

Taky jsem myslel az v breznu :) hned po nasi topince v Detmarkach ;)

Upraveno od s-talker

nebo i pred :D 

To by slo...od 1.3 budu bydlet v novem, tak muzem udelat kolaudacku :) Vezmes Danka do kufru a bude :D

jak v novem ? to zas neco neco nevim ? hele ja zas nevim kam jet  :D 

Uz vis vsecko, tak nekecej :D

Brý odpoledne!!! :)

Harááááááááá vírend před námi!!!  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

Co to je vikend ? :D ja mam vyjmecne zahul v praci :D

Juchéééé :)

Bude flákání :D

jozzi: to ty neznáš!!! 

........ale Ondrero to chápe dobře  :kol-28:  :kol-28:  :kol-28:

:D 

Chtěl bych dělat na autě..ale copak to jde v tom mrazu :D

nu mi tu na západě a pomezí Šumavy velkej mráz nemáme, ale padá tu to bílý smetí. :)

U mne dneska noční a pak až do úterka volno. Horší je, že neudělám taky nic, bo autí je u chodníku a na sobotu odpoledne stíhačka "naplánovala" velký nákupy v krajský "metropoli", takže i přes rosničkářema slibovanou nadílku většího množství mokrýho bílýho svinstva budu muset vyjet a nic tím pádem neubastlím. Plánoval jsem si zmastit LEDkový bloky místo centrální sufitky i bočních W5 do tohohle (už jsem to konečně koupil a nainstalil) :

Někde jsem tady viděl odkaz, sada 3 modulů pro tuhle lampičku stojí 560Kč + počtovný - tak jsem se naštval a už to mám spočítaný i nakreslený, s bílýma 30mA/20 000mCd čtverečkovýma auto-LEDkama mě to vyjde na cca 600,- za obě ty lampičky... A neměly by mi svítit ve "vypnutým" stavu, protože nebudou zapojený "jen s odporem" - ale součástí zapojení bude aktivní polovodičovej zdroj stálýho proudu... Snad to do jara budu mít odzkoušený a dám to dohromady - pak by neměl být problém sem pověsit plánek...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

nu tak to by si měl dobře vyřešený :)

Měl jsem touhu si dát dneska k obědu fakt něco spešl :D

post-25458-0-10281400-1361540131_thumb.j

To jsem měl na snídani.

Hmm a kdopak další tu jede na párkách? :D :D :D

Já čekám za chvíli návrat dvojice žravců z družiny - a jako obvykle "Tati, co je k svačině???"

Takže už mám nachystaný rohlíky und vídeňský párky, kečup a hořčici ve stříkacích flaškách a budu bastlit "párky v rohlíku". Rohlíky stačí překrojit napůl, nahřát na 10s v mikrovlnce a dutinu dovnitř "píchnout" držadlem vařečky - vůbec není potřeba speciální "párkovač" s vytápeným trnem... Pak už jen nastříknout dovnitř kečup nebo hořčici podle chuti toho kterýho žrouta a doplnit párkem ohřátým klidně taky za 30s na talíři v mikrovlnce...

Přítulkyně je na odpolední a párky k večeři???  :kol-32:

.........................

hmm.....................................

..................

Tak já se taky přidám k párkožroutům, akorát si zaskočím k sousedovi pro točený  :kol-35:  do džbánku, aby to do mě lépe klouzalo. :)

A máš aspoň pěknej džbánek?

Kurnik se nám tu párek párty rozjela :D :D :D

Tak já se k té parko party přidám :kol-27:  ,ale až zejtra to budou k obědu párky s bramborovou kaší už jsem všech omáček přežranej a navíc v JZD Mrákov dělaj vlastní vyrobu tak se docela těším,uzeniny maj jedna báseň a ani se těm frontám co jsou před prodejnou nedivím zvlášt když v každych zprávách nás o kvalitě uzenin ze supermarketu odstrašivě informujou.

http://www.zodmrakov.cz/prodejna-masa-a-uzenin/

Vlasto: játrovka ta je taky luxusní  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.