Únor 28, 201312 r Tak ja uz tu strasim od 6 rano , zatim vypito kafe , snezeny koblizek a zahrane 2xsolitaire
Únor 28, 201312 r Covece co ty děláš? Managera nějakýho co?I když já mám co říkat dělám v hotelu na bazenu poslední dobou a tam koukám jen na seriály celych 9 hodin :X :D
Únor 28, 201312 r No rekneme ze jo ... ono ja za to nemuzu ze je mlha jak cyp a zakaznik ma cas mel byt na 7 a bide az v 11 tak mam cas ... asi si skocim k turkovi na kebab
Únor 28, 201312 r Ty se máš teda to já tak leda můžu koukat na seriály a nebo se natáhnout na lehátko, popřípadě ráno nebo večer si dát saunu nebo bazén
Únor 28, 201312 r Tak já zase v létě tam mám taky krásných 33 stupnu pořád není moc o co stát Leda jen to chlazene pivko v praci a bez keců
Únor 28, 201312 r řekl bych že jo ,ale ještě mi zustala nadbytečna biyrokracie ... papiru jak z kontejneru
Únor 28, 201312 r Není nic lehčího než je tam hodit zpátky, učetříš si práci, a dokonce i životní prostředí
Únor 28, 201312 r ale za co mě pak budou platit ... to viš , šef je strašny magor přes papir , normalni člověk by to udělal v pc ,ale on to chce mit hezky na papiře ... ručně
Únor 28, 201312 r Jo počkej to až tak? No ty bláho tak to by mě mohlo docela a v jakém odvětví děláš?
Únor 28, 201312 r Aaaha takže regulátor Máš na starosti určitě cenu energii ha a mám tě další fakturu mi platíš ty
Únor 28, 201312 r tak to bych taky rad ...ale mezi nama par lidi co nasazujou cenu jistych veci znam ,ale o tom už dost ... se citim jak v praci
Únor 28, 201312 r Kdyby na tvůj, ale na můj? To už budu mít smůlu, co si nenakradu tak v důchodu už mít nebudu s tímhle tempem snižování a zdražování...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.