Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak ja uz tu strasim od 6 rano , zatim vypito kafe , snezeny koblizek a zahrane 2xsolitaire :D

Covece co ty děláš? Managera nějakýho co?:D

I když já mám co říkat :D dělám v hotelu na bazenu poslední dobou a tam koukám jen na seriály celych 9 hodin :X :D :D

No rekneme ze jo :D ... ono ja za to nemuzu ze je mlha jak cyp a zakaznik ma cas :D mel byt na 7 a bide az v 11 tak mam cas :D ... asi si skocim k turkovi na kebab :D

Ty se máš teda :D to já tak leda můžu koukat na seriály a nebo se natáhnout na lehátko, popřípadě ráno nebo večer si dát saunu nebo bazén :D

Vidis , lehatko by mi sem bodlo :D saunumam v lete jak si klima rekne ze uz ma dost :D

Tak já zase v létě tam mám taky krásných 33 stupnu pořád :D není moc o co stát :D

Leda jen to chlazene pivko v praci a bez keců :D

To by me zabilo :D sed v 33º v obleku :D

Tak je to o zvyku, to ja jsem tady v létě jako Beachboy, plavky a tričko :D

Booože to je ale nuda v tý práci :D

Uz jsem zde , to vis i ja musim nekdy pracovat :D

Dnešní kvóta splněna? :D

řekl bych že jo :D ,ale ještě mi zustala nadbytečna biyrokracie :D ... papiru jak z kontejneru :D

Není nic lehčího než je tam hodit zpátky, učetříš si práci, a dokonce i životní prostředí :D

ale za co mě pak budou platit :D ... to viš , šef je strašny magor přes papir , normalni člověk by to udělal v pc ,ale on to chce mit hezky na papiře ... ručně :D

Jo počkej to až tak? No ty bláho tak to by mě mohlo docela :D a v jakém odvětví děláš?;)

energetika ;) vic rict nemuzu ;)

Zajímavé, tajný agent ;)

:D to me pobavilo :D rekneme ze fusujem ve vsem co dokaze horet :D takze ve vsem :D

Aaaha takže regulátor :D

Máš na starosti určitě cenu energii :D ha a mám tě:D další fakturu mi platíš ty :D

tak to bych taky rad :D ...ale mezi nama par lidi co nasazujou cenu jistych veci znam ,ale o tom už dost :D ... se citim jak v praci :D

Tak fajn, dost o práci :D

Plány na večer? :D

zralok: Výstižný :D  :kol-47:

:D .. to jsou ty nejlpši :D a děti by mělo přibyvat at ma kdo makat na muj duchod :D

Kdyby na tvůj, ale na můj? To už budu mít smůlu, co si nenakradu tak v důchodu už mít nebudu ;) s tímhle tempem snižování a zdražování...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.