cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ani mi nemluv, to bylo něco teď už se jen natáhnout a ležet dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 neříkám spát, se mě chceš nějak zbavit že ty tam máš nějakýho milence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 běž s timhle už někam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 jak už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 jednou to tu stačilo a vynadáno sem dostala já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ahá, takže tam někdo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 jen já a lednička kterou brzo navštívím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 a co tam máš dobrýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 jdu to čeknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ještě mi tu budeš dělat chutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak kde jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 už si vyjedla ledničku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 už se láduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 a čím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 nebal ji hned kocoure 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 nebalím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ale jo já to vidim..zkoušíš na ni to co kdysi na mě ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 co to povídáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ahojky bando. Házím fotečku nového povozu v rodině džunda dostal mladší sestřičku stejné barvy,brácha dostal rozum nebo spíš mu jeho děs běs Chevrolet Aveo sebrala bejvalka a vratil se ke Škodověnce. Fabia II 1.2 HTP zakladní vybava a s jeho ročním nájezdem max.5tis asi i v základu zustane.Dostal k tomu nové zimáky a autorádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Vlasta: Super Kolega z práce si taky takovouhle teď dovezl, akorát červenou a moc je spokojen, přesedl z Felicie Jinak přeji dobré ráno, i když dnes poněkud deštivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Toz peknej kousek vypada jako kdysi moje akorat ze v bledemodrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Oni tyhle vypadají dobře, líbí se mi víc než ty poslední :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 A dekuju , beru to jako kompliment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Zdravicko :-) Fabka krásná...v téhle barvě super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Ten Facelift nevim nějak mi k nim nesedí Není nad první, čerstvou a kvalitní ranní kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.