Březen 2, 201312 r Skoro stejne stari a mame stejny vkus Asi jediny film, ktery s Burianem nemam rad je Muz v povetri...o vynalezci Capovi a jeho vecne sirce...tohle si komousi mohli odpustit
Březen 2, 201312 r Jinak doufám že se nás letos na Skoda home sejde co nejvíc..... To je snad jediná akce kde se můžeme vidět. A do Prahy to máme všichni (skoro)stejně daleko
Březen 2, 201312 r jo , akorat my ze slezska to mame po krasne rovna , perfetkntni a vubecnerozkopane D1 ... Ondro v autosalonu je dneska dost moto ... uaaa
Březen 2, 201312 r Já nevím co to je televize Teda vím o víkendech večer...když musím čumět s mladou...Jinak nesleduju vůbec.
Březen 2, 201312 r na autosalon by ses teda kouknout mohl ... a ještě na top top top top top TOP GEAR
Březen 2, 201312 r Taky jsem si koupil krásnou velikou tv na vánoce, ale vidím ji pořád jen vypnutou protože nějak není čas
Březen 2, 201312 r tak to ja si dneska rano vyyyyjmečne našel čas ... co to je ta ulice ? to je tež neco o autech ?
Březen 2, 201312 r No jak jsme řešili ty OLD filmy.... Zrovna slyším z kuchyně Kolotoč a vzpomínám :D
Březen 2, 201312 r Autosalon fakt nesleduju, je to propaganda jako prase, o odbornosti netreba ani mluvit
Březen 2, 201312 r Odbornost? a vona tam nějaka je ? mě jen fascinuje pro koho ho vlastně toči ? dyt dneska ty auta pod mega nebyly ... ale mam tam jmenovce , to je asi z sentimentu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.