Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ona je to nějaká bývalá stodola po rekonstrukci. Má to odhlučněné ale ...

Když mu tam jde kontrola tak se musí předem ohlásit a on si dá pozor a nenaměří se nic nad limit. Kontrola tam není tak to zesílí. Takže je to zase o těch našich debilních zákonech, kocourkově a byrokracii úřadů.

Vloženo

Musí se ohlásit aby náhodou nejeli zbytečně kdyby tam nikdo nebyl. Majitel byl u starosty několikrát, já taky a žádná změna. Tedy jen občas je tady posílení od cizinecké policie a to je tady v okolí klid. Ti se s nimi neserou.

Vloženo

Napiš a já to vezmu za tebe.

Sakra, tento víkend nemůžu, jedeme k rodičům oslavovat 65. Takže už v pátek ráno jedu pryč. Odpoledne budu švárovi vyřezávat boční skla na VW Transportéru a u toho popíjet hruškovici. Tak jsem zvědavej jak to dopadne. Ale mám pocit, že praskne sklo. :)

Vloženo

U někoho jsem to kdysi viděl ale ať koukám do literatury od škody, nebo tady, nikde jsem to nenašel :D Trapas :D

Jo a zraloku, nefunguje ti odkaz na tvuj Sup ;) Hodí to na hlavni stranku fora :D našel jsem si ho ručně ale jen aby jsi věděl :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...