Březen 5, 201312 r Ona je to nějaká bývalá stodola po rekonstrukci. Má to odhlučněné ale ... Když mu tam jde kontrola tak se musí předem ohlásit a on si dá pozor a nenaměří se nic nad limit. Kontrola tam není tak to zesílí. Takže je to zase o těch našich debilních zákonech, kocourkově a byrokracii úřadů.
Březen 5, 201312 r To jako fakt? To je dobry teda, takže pokud ty tam na něho pošleš kontrolu tak máš smůlu jelikož oni se musí ohlásit? Co je to za kontrolu? bože, vítejte v česku
Březen 5, 201312 r Ja to rikam furt ze je to tu jeden velky bordel , jen ty ku...vy jsou u koryta a ne pod lampou
Březen 5, 201312 r Musí se ohlásit aby náhodou nejeli zbytečně kdyby tam nikdo nebyl. Majitel byl u starosty několikrát, já taky a žádná změna. Tedy jen občas je tady posílení od cizinecké policie a to je tady v okolí klid. Ti se s nimi neserou.
Březen 5, 201312 r To brzo hele Joo to já dneska ještě 4 hodiny a zejtra nanovo Tenhle týden mám jen den volna, a to ještě ve čtvrtek, by mě omylo, zase zabitej víkend :|
Březen 5, 201312 r Napiš a já to vezmu za tebe. Sakra, tento víkend nemůžu, jedeme k rodičům oslavovat 65. Takže už v pátek ráno jedu pryč. Odpoledne budu švárovi vyřezávat boční skla na VW Transportéru a u toho popíjet hruškovici. Tak jsem zvědavej jak to dopadne. Ale mám pocit, že praskne sklo.
Březen 5, 201312 r No tak to bude mít určitě rovně říznutý Hodím otázku do placu, Fabie I FL nemá kontrolku na tempomat?
Březen 5, 201312 r U někoho jsem to kdysi viděl ale ať koukám do literatury od škody, nebo tady, nikde jsem to nenašel Trapas Jo a zraloku, nefunguje ti odkaz na tvuj Sup Hodí to na hlavni stranku fora našel jsem si ho ručně ale jen aby jsi věděl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.