Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Je tam oprava, neni tam výpis dílů ani co přesně, ale je tam že je to ve škoda auto, což jsem věděl už dřív podle servisu co jsem si byl tady ověřovat přímo u škoda-auto...

Ale v sprnu 2011 byla dělána oprava za 12309€, což pokud vezmu kurz 25,- je 307.725,- což není jen tak malá suma :(

Dodám, že všechno tohle děláno v něměcku, pak přivezeno do ČR a tady ježděno dva roky, jezdila s tím paní od které já to koupil..

Upraveno od LiborTDI

Tak to vlastne vesmes asi fabii postavili znova z novyh dilu :D

Bohužel... No asi půjde do světa, ale už ne za takový peníze :(

Dyt sis ji pred chvili koupil ;) nejdriv bych zjistil nebo se alespon pokusil zjistit co s ni vlastne bylo

To jsem se moc nespletl. Když jsem v roce 2004 kupoval funglovku, tak jsem za ni dal 309 tisíc.

V roce 2011 by jsi za tu cenu koupil 4 ojeté. Nechápu, jak někdo dá za opravu auta víc než jakou má cenu. Opravená totálka.

Ona je otázka jestli to vědět vůbec chci :( 

Jen nevím co teď, když jsem jí kupoval, dal mi ten její manžel záruku na stav a km auta, nemohl asi vědět že je bouraná, zmínil jen přední nárazník, což je ok, ale za přední nárazník nedá v životě 3oo.ooo,- :(

No chvíli ji mám a mělo to být auto na hodně dlouhou chvíli :|

žralok: Asi tak nějak no, a to dělají i totálky ve škoda auto přímo? Kde zjistím info o tom autě než dojelo sem do CZ?

Měl jsi možnost si předem ověřit VINko? Jestli ne, tak bych majiteli zavolal a žádal vysvětlení a vrácení adekvátní částky nebo odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. To je zatajená dost důležitá věc.

A je na to v Občanským Zákoníku půlroční lhůta - něco jako záruka při koupi new věci. 

Možnost byla, ověřoval jsem ho i ve škoda auto, tam vyjelo jen klasika, vyměna rozvodů, olejů, žárovek, hovadiny, tohle jim tam nevyjelo, vím to protože mi to tisknul..

Na netu jsem si ho taky ověřil ale ne tuhle placenou verzi :(

Ekkar: No mám ho ani ne tři měsíce

Pak neváhej a zavolej - nejdřív nějakýmu známýmu právníkovi, aby to "hodil na papír" a pak tomu co ti to prodal - a je úplně jedno, že on už to tak koupil a i jemu to bylo zatajeno - protože měl úplně stejnou možnost se bránit jako máš teď ty. Že ji nevyužil byla čistě jeho blbost...

A co mu mám říct, myslím toho co mi to prodal, že jsem si udělal ověření a že na autě je oprava za 300.000? mi beztak řekne že jsem si to měl zjistit dřív

Říkat si může co chce, 6měsíční lhůta platí - i kdybys to zjistil den před jejím uplynutím.

A náhodou odkaz na tu záruku na ten zákoník by jsi neměl?

A jedna staronová na západě čech :D kamaráda ;)

hele tu znám :D hodně se objevuje na fb :D stejně tak je od nás ta známá fabka jakože počmáraná fixem,taky pecka :)

Upraveno od cerrtinka

Jo jo, ta fabie byla i na prodej, z chodova je ten kluk

Nazdárek lidi!!!

Víkend před námi!!! :)

a co se bude dít? :D

Já ho mám pracovní, opět

jo to nevím co se bude dít  :kol-32:

ped chvílí jsem udělal bramborákový těsto a teď se připravuji, že je začnu kydat na pánvičku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.