Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tak to je jedno že je tam sníh ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No neni , pokud by byl tak musim odhazovat , a s lopatou a smetackem jsem se uz pohadal na krev a do pristiho roku je nechcimani videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No ahoj , dneska jak tu neni Libor tak tu je ponekud prazdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 aha no tak já zas můžu jít no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Sed , nikam nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Já jsem tady, to vám jako nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Kde ses jako flaka co a nerikej ze pracujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Nene dneska jsem doma, ale delam uklid, uz mi chybi jen obyvak Pak si dam kavicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Jooo taky tedka uklizim , ale musel jsem se projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To mě to čeká, hlavně se mi nechce odhazovat auto Musím za tátou do práce, dělal jsem mu PC, a pak do banky, už mi serou, zase zkouší co vydržím -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 jak odhazovat auto ? ty neřikej že v Mariankach nasněžilo ? ... jo tak banka to je zlo ,ale už jsem na ně přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Jo a jak? Jojo skoro 10 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Ty nedělej si prdel , u nas kapku včera postrašilo a dneska odklepat , je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No fakt Teď čekám, pomalu se zvedá teplota k nule tak to pomalinku leze dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 ja už nechcu snih ani vidět , pohadal jsem se s lopatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 se na mě naštvala že tolik metraku snehu co odhazela letos nebylo za celych 5 let jeji sluzby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No teda nevím jak u vás, ale u nás toho sněhu zase tolik letos nebylo, loni napadlo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 tak ja měl kupu kolem garaže tak na dva auta ... jinak u nas začalo sněžit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Vidíš, a jsi nevěřil že bude sněžit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Když nemá psycholog co dělat tak vymejšlí pikačoviny,já mám velký ráááád,ale že bych kvuli tomu byl sexista,myslím,že v tomto případě je sexista ten psycholog blbec. http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/295773-cim-mene-si-muz-vazi-zen-tim-vetsi-prsa-preferuje.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To zase dělal nějakej inteligent, posbíral z ulice ty největší uchyláky a nechal je očumovat prsa, a pak z toho leze tohle, a ještě k tomu to zveřejní novinky.cz .. to je jako číst blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To zase dělal nějakej inteligent, posbíral z ulice ty největší uchyláky a nechal je očumovat prsa, a pak z toho leze tohle, a ještě k tomu to zveřejní novinky.cz .. to je jako číst blesk Me se nikdo na nic neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.