Březen 12, 201312 r No neni , pokud by byl tak musim odhazovat , a s lopatou a smetackem jsem se uz pohadal na krev a do pristiho roku je nechcimani videt
Březen 12, 201312 r Nene dneska jsem doma, ale delam uklid, uz mi chybi jen obyvak Pak si dam kavicku
Březen 12, 201312 r To mě to čeká, hlavně se mi nechce odhazovat auto Musím za tátou do práce, dělal jsem mu PC, a pak do banky, už mi serou, zase zkouší co vydržím -.-
Březen 12, 201312 r jak odhazovat auto ? ty neřikej že v Mariankach nasněžilo ? ... jo tak banka to je zlo ,ale už jsem na ně přišel
Březen 12, 201312 r se na mě naštvala že tolik metraku snehu co odhazela letos nebylo za celych 5 let jeji sluzby
Březen 12, 201312 r No teda nevím jak u vás, ale u nás toho sněhu zase tolik letos nebylo, loni napadlo víc
Březen 12, 201312 r Když nemá psycholog co dělat tak vymejšlí pikačoviny,já mám velký ráááád,ale že bych kvuli tomu byl sexista,myslím,že v tomto případě je sexista ten psycholog blbec. http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/295773-cim-mene-si-muz-vazi-zen-tim-vetsi-prsa-preferuje.html
Březen 12, 201312 r To zase dělal nějakej inteligent, posbíral z ulice ty největší uchyláky a nechal je očumovat prsa, a pak z toho leze tohle, a ještě k tomu to zveřejní novinky.cz .. to je jako číst blesk
Březen 12, 201312 r To zase dělal nějakej inteligent, posbíral z ulice ty největší uchyláky a nechal je očumovat prsa, a pak z toho leze tohle, a ještě k tomu to zveřejní novinky.cz .. to je jako číst blesk Me se nikdo na nic neptal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.