jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Mezinárodní? to jako kdo? tak ja jsem polako-slovak s ceskou obcankou Jinak nebyla to jen sul , ale i nake vodni potvory a naka susena vejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Fuj to je jak směs z vetřelce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Je , a k tomu nasakla vodkou a borovickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak u nás to zase byl metanol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak ten nepiju ja se zasobuju v alkohol v polsku , teda krom rumu, ten musi byt nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 tak ja jsem polako-slovak s ceskou obcankou Jinak nebyla to jen sul , ale i nake vodni potvory a naka susena vejce Kráso dobrá kombinace kamarád má mamku z Rumunska, tátu ze Slovenska, ale žijou tady v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 tak otázkou času, kdy Poláci vyrobí něco svýho, nějakej Polanol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 To nemusi , v Polsku už naš metanol zabil vic jak stovku lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Fakt? To jsem ani nějak nepostřehl hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Taky o tom bylo Ticho i v polskych novinah , jen jedna mala reportaz a nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 No obraťme list, tohle není příjemný téma.. No nevím jak vy pánové, ale já se chystám do výřivky Dneska skoro nikdo, tak si jí užiju sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Kurde ze ja nemam takovou praci ... ja se tak maximalne nalozim ... ve sprse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Já teda jen do vany nooo...ale výřivku si dokážu zařídit Stačí nášup fazolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak to v te sprse ani takhle nezvladnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 No obraťme list, tohle není příjemný téma.. No nevím jak vy pánové, ale já se chystám do výřivky Dneska skoro nikdo, tak si jí užiju sám Žádná přítulná turistka se nekoná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Fazole je jako fajn nápad a bohužel máme prázdný hotel, všechno přijede zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 No jo , vlastne zitra zacina viiiikend 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 a mě už od 12:15h pátky máme zkrácený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak to Ti muzu jen zavidet , ja zitra budu makat az zcernam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ty???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Jozzi: ten byl dobrej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Si predstav , se divim sam sobe ale to vis nas zakaznik , nas pan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Taky mě to překvapilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 prodám Lambo: jeté pouze rekreačně, občas s tim zajedu na dřevo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ahoj tak jsem konečně koupil alu kola na léto Fabča dostane na léto oreginály .. vypadají hezky zachovalé, jedno jen lehounce škráble na centimetru tak jsem rád 2 mají úplně nové pneu a za 6000 no luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.