Březen 14, 201312 r Mezinárodní? to jako kdo? tak ja jsem polako-slovak s ceskou obcankou Jinak nebyla to jen sul , ale i nake vodni potvory a naka susena vejce
Březen 14, 201312 r Tak ten nepiju ja se zasobuju v alkohol v polsku , teda krom rumu, ten musi byt nas
Březen 14, 201312 r tak ja jsem polako-slovak s ceskou obcankou Jinak nebyla to jen sul , ale i nake vodni potvory a naka susena vejce Kráso dobrá kombinace kamarád má mamku z Rumunska, tátu ze Slovenska, ale žijou tady v ČR
Březen 14, 201312 r No obraťme list, tohle není příjemný téma.. No nevím jak vy pánové, ale já se chystám do výřivky Dneska skoro nikdo, tak si jí užiju sám
Březen 14, 201312 r No obraťme list, tohle není příjemný téma.. No nevím jak vy pánové, ale já se chystám do výřivky Dneska skoro nikdo, tak si jí užiju sám Žádná přítulná turistka se nekoná?
Březen 14, 201312 r Ahoj tak jsem konečně koupil alu kola na léto Fabča dostane na léto oreginály .. vypadají hezky zachovalé, jedno jen lehounce škráble na centimetru tak jsem rád 2 mají úplně nové pneu a za 6000 no luxus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.