jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak se pohlub hlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 No vyfotím i s autem oreginál obyč na fabku r.v. 2006 .. každý je zná ale strašně se mě líbí ikdyž jsem je původně nechtěl, chybu si myslím, že jsem neudělal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 (editace) A když už jsme u toho .. kdo jede v sobotu do Brna na autosalón? Já tam nebudu chybět Akorád jen doufám, že se mě po 2 posolení od sypačů nerozpadne auto do soboty Zrada .. autosalon se koná až 4.4 - 8.4. 2013 a já se tak těšil .. Editováno: 14. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Jsem se divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 si říkám sotva skončila Ženeva a hned Brno a tak brzy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 No já jsem se asi přehlídl ale 4.4. je a já tam 6.4. nebudu chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Tenhle víkend kdy je autosalon jsem v Haliřévě na dovolený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Bry ranko panstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Ahoj ahoj A jeden fajn inzerát Ta je co http://auto.bazos.cz/inzerat/22655755/SKODA-FABIA-COMBI.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Toz off roud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Ou jes Asi to nebude agresivní řidič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Mr.Kyblik: Ahoj Mám otázku takhle do davu (i když ten tady teď moc není ) potřebuju vyzrát na O2 ohledně paušálu, nemá někdo nějakou radu jak ho předčasně zrušit, a bez poplatku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 nu tak to nevim bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 To nevadí, někdo možná bude vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Zdar ,mco dneska probirame ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Vcelku zatím nic, jen potřebuju nějak obalamutit o2 a nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Tak ty nevedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 To tady asi nikdo právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Těžko je obalamutíš. Musel by jsi jim dokázat že porušili smlouvu a ani tak asi by jsi nemohl odejít. Prostě je v obchodních podmínkách že musíš zaplatit smluvní pokutu která činí každý měsíc paušálu, který ti zbývá do konce smlouvy. Nevyhneš se tomu, jedině že by jsi přešel na jinačí, drahší, stejně drahý paušál ale od O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 To nechci právě, jelikož to co platím teď za jeden můžu mít u konkurence za dva a ještě jednou tolik minut na volání a jednou tak velký FUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 jdu dělat langoše mňaaaam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Ty bláho závist! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Tak prismaz i pro mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 No a máš ještě dlouho smlouvu? Se zeptej u té konkurence jestli by to nějak nešlo, ale pochybuju. Upsal ses ďáblu tak musíš vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.