Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Smlouva je přesně v půlce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Myslím že jediným způsobem jak se vyvléct ze smlouvy s Kyslíkama je Kmotra Zubatá - musel bys jim dokázat, žes umřel. A to si vůbec nejsem jistej, jestli by se nechtěli narvat do kapsy dědicům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 To mě taky napadlo, ale taková věc to už pak není sranda pak budou chtít kus popela nebo nevím co.. Hold jsem šlápnul vedle, ale potřeboval jsem k nim kvůli signálu v práci, Vodafone tady není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Raději počkej ještě ten rok .. nebo to budeš muset zaplatit. Nejde se prohlásit za mrtvého. To není tak jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 jediná pomoc je mít u nich dobrýho kamaráda, kterej by ti to zařídil, jinak nemáš šanci, budou hned chtít zaplatit pokutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Jak píše Baris, pokud by jsi měl nějakýho známýho taak by to nebyl problém ale jen tak to nejde, taky jsem jednou dostal nabídku od jinýho operatora a štvalo mě že týden před tim jsem podepsal prodlouženou smlouvu u o2 :/ jinak pokud máš známy tak jde všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Dneska sme byli s fifinkou na kontrole a všechno ok :D můžem další dva roky drandit po silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Drobečka čeká STK letos v prosinci - už druhá v pořadí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Tak tu ja mam letos taky pred sebou , a taky druhou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Dobré sobotní ránko...Dnes bude azůůrooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Zdravím tuto milou společnost Jojo dneska to vypadá na velmi pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Až slunce trošku vyžene tu štípající klendru, tak půjdu ven kutit na autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Taky bych to tak viděl, ale přítulka prý že se dneska bude dělat doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Doma můžeš dělat když je hnusně Takže vlastně furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 No to jo sice ale jelikož mám volnou sobotu s přítelkou po jaký době tak prý to musím využít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Jjojo společný úklid to je sen každého muže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Tak spíš jsem jí ukecal ať si uklízí a že já si uklidím auto takže aspoń že tak, a pak půjdu vařit Dneska budou hovězí steaky k tomu fazolky a opečený brambor a česnekovo pažitkový dip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Hmmm já si ohřeju polívku ze včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Dneska kaslu na vareni , jedu na stejka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 A už mám i pár tipů na léto na gril pěkně, to bude teprve pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Proc cekat na leto ja griloval i v lednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 No tak jelikoz kamarád u kterýho se to pořádá, je na zimu ve Francii, tak proto se to odkládá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 (editace) Hoď sem nápady na gril .. rád si je vyzkouším mimochodem zdravím Editováno: 16. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Tady máš jeden nápad na gril :D http://www.grilcentrum.cz/text/weber-radi-a-doporucuje/-napady-na-grilovani-zkuste-syry/news/1952 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Tak třeba viz ten sýr, sehnal jsem teflonovou desku a na tom to jde dělat super, nepotřebuješ alobal nic, naložíš do směsi koření, je na tobě jaké, a jen to tam dáš, a ona se ta tvrdá část sýra pěkně opeče až udělá takovou kůrku a uvnitř bude pěkně rozteklá, k tomu je super domácí cibulový chleba, ten děláme v pekárně co máme doma .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.