Březen 16, 201312 r Hoši já bych toho nechal radši..nebo nás z toho klepne Grill párty ještě daleko...
Březen 16, 201312 r Hoši když budu mít zvedlé auto,kolem plasty a pěknej introš....Můžu si dát na auto nápis Scout na 5té dveře? :D Na 4x4 bych neodkazoval, páč i takovej Yeti je předokolka Víte jak to je. Někdo má ambiente Octávku dá si přední RS nárazník a RS znáčky a je za exota že si hraje na RS Tak na tom nechci být stejně Každopádně ztrhávám emblémy ELEGANCE z boku. Elegance už to není dávno
Březen 16, 201312 r Tak já si budu dávat na prdel 1.2HTP - Ten Dým Ignoruj Tak tvůj Scout je v pohodě
Březen 16, 201312 r Noo to vím že jsou i 4X4 Spíš mě šlo o to že to je SUV a má poháněnej jen předek.
Březen 17, 201312 r Ondro , za mne muzes , ja uz shanim scout plasty ... ... jinak kluci dneska to zacalo , bruuuuuuuum ,brim brim brim , bruuuuuuuuuuuum , briiiim briiiiiiiiiiim briiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Březen 17, 201312 r Tak byl bych jediny a originalni .... joooo kentauriky bych taky rad Kimi jedeeeeeeee
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.