Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Hoši já bych toho nechal radši..nebo nás z toho klepne Grill párty ještě daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Ale ne není, my máme první naplánovanou na druhý týden v dubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 To je dlouhá doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Bry odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Taky hezké odpo,jeden pro sobotní odreagování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 :D ten je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Jako mě i slza ukápla...Když jsem ho četl prvně.To už je ale nějaký pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Starý, ale pořád velmi dobré :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Hoši když budu mít zvedlé auto,kolem plasty a pěknej introš....Můžu si dát na auto nápis Scout na 5té dveře? :D Na 4x4 bych neodkazoval, páč i takovej Yeti je předokolka Víte jak to je. Někdo má ambiente Octávku dá si přední RS nárazník a RS znáčky a je za exota že si hraje na RS Tak na tom nechci být stejně Každopádně ztrhávám emblémy ELEGANCE z boku. Elegance už to není dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Tak já si budu dávat na prdel 1.2HTP - Ten Dým Ignoruj Tak tvůj Scout je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 ... Na 4x4 bych neodkazoval, páč i takovej Yeti je předokolka ... Jak kterej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Noo to vím že jsou i 4X4 Spíš mě šlo o to že to je SUV a má poháněnej jen předek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ondro , za mne muzes , ja uz shanim scout plasty ... ... jinak kluci dneska to zacalo , bruuuuuuuum ,brim brim brim , bruuuuuuuuuuuum , briiiim briiiiiiiiiiim briiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Sousedi vrtaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Neee , kluci v australii jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Lotuuuuuus a Ferráááááríííííí Skvěléééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Jozzi taky Scoutík jo? Tak tě vítám v clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Jsem rád že mám Scout kola...ikdyž z Fábie a Roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Tak byl bych jediny a originalni .... joooo kentauriky bych taky rad Kimi jedeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Noo tak tvé auto se jako scout prodává Zatímco má stařičká O1 liftback neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ondro , neprodava scout prisel az fejsliftem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Aháá tak to je jinááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ale prestavba na scoutika je pomerne jednoduha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.