Březen 22, 201312 r tak co pardové,konečně pátek co? jinak vás jdu naštvat,můj dnešní oběd byl kachnička a zelíčko a br.knedlíčky
Březen 22, 201312 r No pátek sice konečně je, ale třeba pro mě je to pracovně nejhorší den, spolu se sobotou a nedělí Jinak oběd zní dobře, ale pro mě nic moc teď, to už by mě odepsalo asi uplně
Březen 22, 201312 r No pátek sice konečně je, ale třeba pro mě je to pracovně nejhorší den, spolu se sobotou a nedělí Jinak oběd zní dobře, ale pro mě nic moc teď, to už by mě odepsalo asi uplně co se ti stalo?
Březen 22, 201312 r No mě nic teda pokud vím jen kdybych se nabouchal dobrým jídlem a pak mě nutil tady někdo běhat tak nevim nevím Ale díky že se staráš A ne už měnit nebudu (asi ) Co novýho v Nejdku?
Březen 22, 201312 r Nazdaj bando,venku se nám pomalu zatahuje a to jsem chtěl džundu umejt no nevím nevím,navíc jak nám tu vedle bouraj starou nemocnici tak je autí furt červený od prachu z cihel co tu drtí uprostřed města.
Březen 22, 201312 r a kam běháš? za holkama?? :D novýho nic,pořád stejná zima jo neni zač já už sem hold taková
Březen 22, 201312 r Vlasta: Asi bych se na to vykašlal, zbytečná práce, hold bude muset džunda ještě počkat chvíli taky jsem chtěl dneska ráno umejt, ale nemá to cenu, tady prší a je zima Ďáblice:No za holkama, který tebe strčí do kapsy
Březen 22, 201312 r Videí je dost, ale pro svůk klid v duši a ochranu sebe a mého auta, musím vymazat obličeje a SPZ, aby nebyli vidět, a to se mi moc nechce takže jsou doma nahraná v notebooku, a čekají až se mi bude chtít něco s nima udělat Dřív šlo na youtube, udělat že to mohl vidět jen ten kdo má odkaz, teď už se musí zadávat přímo jména kanálů, což je debilní a omezující.. Jinak bych to tam loupal jedno za druhým
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.