Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No pátek sice konečně je, ale třeba pro mě je to pracovně nejhorší den, spolu se sobotou a nedělí :D

Jinak oběd zní dobře, ale pro mě nic moc teď, to už by mě odepsalo asi uplně :(:D

co se ti stalo? 

Vloženo

Nazdaj bando,venku se nám pomalu zatahuje a to jsem chtěl džundu umejt no nevím nevím,navíc jak nám tu vedle bouraj starou nemocnici tak je autí furt červený od prachu z cihel co tu drtí uprostřed města. :kol-28:

Vloženo

Vlasta: Asi bych se na to vykašlal, zbytečná práce, hold bude muset džunda ještě počkat chvíli :) taky jsem chtěl dneska ráno umejt, ale nemá to cenu, tady prší a je zima :(

Ďáblice:No za holkama, který tebe strčí do kapsy  :kol-46:  :D

Vloženo

Videí je dost, ale pro svůk klid v duši a ochranu sebe a mého auta, musím vymazat obličeje a SPZ, aby nebyli vidět, a to se mi moc nechce :D takže jsou doma nahraná v notebooku, a čekají až se mi bude chtít něco s nima udělat :D

Dřív šlo na youtube, udělat že to mohl vidět jen ten kdo má odkaz, teď už se musí zadávat přímo jména kanálů, což je debilní a omezující.. Jinak bych to tam loupal jedno za druhým :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...