Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mmm samý dobroty  :kol-47:

Polovice včera spáchala hovězí na kari se smetanovou omáčkou, takže o nedělní oběd vystaráno - a zítra bude čína, za chvíli se bude nakládat chuej-tschu-zhou neboli pálivý nakyslý vepřový s rejží... Recept přímo od Číňana, žádný Babicovy patlaniny stylu "když nemáte tohle, dejte tam klidně tamto"...

to zní dobře!!!

To jsme měli v práci někdy před 14 dny, a jmenovalo se to přesně jak jsi napsal, ale naši profi kuchaři tam napsali suvereně švejčužu, a bylo tam jen kuřecí a bylo to pěkně hnusný :D

Nj, to znám taky ze závodky - ale kdybys měl uvařit porci za 62,- Kč nákladů, tak bys taky ojebal co by šlo. Závodku nebo školní jídelnu nelze brát jako etalon kvality kuchyně...

Naopak opravdu dobrá restaurace - to je jinačí kafe, to se dá občas i něco obšlehnout... já takhle 2 roky zpátky začal zkoumat jak dělají v naší oblíbený hospůdce steaky a dneska už ti udělám 2,5cm steak 250g těžkej přesně jak si poručíš - krvavej, středně propečenej nebo dokonale pečenej včetně přísad, chuťovkovejch složek oblohy atd - a vyjde mě to cca 60-70Kč na porci - porovnej s cenou atakující 200,- za porci v reštyku a máš to...

No ale když vezmeš že my chodíme na jídlo do restaurace a buď si můžeme dát hotovku, zadarmo podle toho co mají (jídelní lístek týden dopředu) a nebo minutku a tam se nám z platu ztrhává 15,- jakoby příspěvek na to jídlo, zbytek platí podnik, a kolikrát si člověk dá minutku a stojí fakt zaprd, a to že tahle hospoda co je tady dostala řadu ocenění atd...

Jinak ještě dodám že jídlo si určujeme sami, podle toho kolik máme času, pokud mám na oběd 30-45 minut většinou je to minutka, pokud max 20min. tak je to hotovka :)

Tak jak pokračuje sněhové zpravodajství, tu se to ustálilo na 1,5cm zatím.

Jen dodám že tady naprosto nic, občas sluníčko :D

jj, západ je ok.

Tak ja něco přidam Severní Morava-Frýdecko Místecko masakr,neda se jezdit max tak na sanich a asi 35 cm sněhu....

Upraveno od bitttpower

35? si děláš kozy né?

nechtěla bych :D

Jen ať padá teď a ne jak tam přijedu já :D

Na Domažlicku to taje. 

A je tu odpoledne , a sype a sype a sype ... dneska uz nikam nejedu :D

post-63075-1364738092,4437_thumb.jpg

post-63075-1364738105,0676_thumb.jpg

Jinak kuchyn na paraperu pul metra jara

post-63075-1364738187,3688_thumb.jpg

Takové krásné zímní momentky, až by se chtělo napsat předvánoční :D :D :D

Vsak ze jo , letos jeste vanoce nebyly :D

Takže letos bude Ježíšek 2x? :D 

Sakra a já si nic nenapsal :(:D

Ja dneska pro sihr jo , do vecera by to mel stihnout :D

Milý ježíšku, koukej mi nadělit nějakej inzerát s Maxidotem po FL na FI pro TDI s tacho do 240km/h  :kol-29:

:D 

Libore , ne tady :D hezky na papir a nalepit na okno :D

Ok, jdu hledat papír :D

A pripis tam i rs4 sedacky pro mne:D

Tak vezmeme celou RS6 napůl ne? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.