Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mmm samý dobroty  :kol-47:

Polovice včera spáchala hovězí na kari se smetanovou omáčkou, takže o nedělní oběd vystaráno - a zítra bude čína, za chvíli se bude nakládat chuej-tschu-zhou neboli pálivý nakyslý vepřový s rejží... Recept přímo od Číňana, žádný Babicovy patlaniny stylu "když nemáte tohle, dejte tam klidně tamto"...

to zní dobře!!!

To jsme měli v práci někdy před 14 dny, a jmenovalo se to přesně jak jsi napsal, ale naši profi kuchaři tam napsali suvereně švejčužu, a bylo tam jen kuřecí a bylo to pěkně hnusný :D

Nj, to znám taky ze závodky - ale kdybys měl uvařit porci za 62,- Kč nákladů, tak bys taky ojebal co by šlo. Závodku nebo školní jídelnu nelze brát jako etalon kvality kuchyně...

Naopak opravdu dobrá restaurace - to je jinačí kafe, to se dá občas i něco obšlehnout... já takhle 2 roky zpátky začal zkoumat jak dělají v naší oblíbený hospůdce steaky a dneska už ti udělám 2,5cm steak 250g těžkej přesně jak si poručíš - krvavej, středně propečenej nebo dokonale pečenej včetně přísad, chuťovkovejch složek oblohy atd - a vyjde mě to cca 60-70Kč na porci - porovnej s cenou atakující 200,- za porci v reštyku a máš to...

No ale když vezmeš že my chodíme na jídlo do restaurace a buď si můžeme dát hotovku, zadarmo podle toho co mají (jídelní lístek týden dopředu) a nebo minutku a tam se nám z platu ztrhává 15,- jakoby příspěvek na to jídlo, zbytek platí podnik, a kolikrát si člověk dá minutku a stojí fakt zaprd, a to že tahle hospoda co je tady dostala řadu ocenění atd...

Jinak ještě dodám že jídlo si určujeme sami, podle toho kolik máme času, pokud mám na oběd 30-45 minut většinou je to minutka, pokud max 20min. tak je to hotovka :)

Tak jak pokračuje sněhové zpravodajství, tu se to ustálilo na 1,5cm zatím.

Jen dodám že tady naprosto nic, občas sluníčko :D

jj, západ je ok.

Tak ja něco přidam Severní Morava-Frýdecko Místecko masakr,neda se jezdit max tak na sanich a asi 35 cm sněhu....

Upraveno od bitttpower

35? si děláš kozy né?

nechtěla bych :D

Jen ať padá teď a ne jak tam přijedu já :D

Na Domažlicku to taje. 

A je tu odpoledne , a sype a sype a sype ... dneska uz nikam nejedu :D

post-63075-1364738092,4437_thumb.jpg

post-63075-1364738105,0676_thumb.jpg

Jinak kuchyn na paraperu pul metra jara

post-63075-1364738187,3688_thumb.jpg

Takové krásné zímní momentky, až by se chtělo napsat předvánoční :D :D :D

Vsak ze jo , letos jeste vanoce nebyly :D

Takže letos bude Ježíšek 2x? :D 

Sakra a já si nic nenapsal :(:D

Ja dneska pro sihr jo , do vecera by to mel stihnout :D

Milý ježíšku, koukej mi nadělit nějakej inzerát s Maxidotem po FL na FI pro TDI s tacho do 240km/h  :kol-29:

:D 

Libore , ne tady :D hezky na papir a nalepit na okno :D

Ok, jdu hledat papír :D

A pripis tam i rs4 sedacky pro mne:D

Tak vezmeme celou RS6 napůl ne? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.