Březen 31, 201312 r Čaute všichni, tak u nás chumelí od rána, zatím to vypada cca na 50cm nového sněhu a nevypadá to, že bymělo přestat. Frýdecko-Místecko/Pražmo :-)
Březen 31, 201312 r Hele , dalsi mistni ktereho neznam se nam ukazal ... nebo znam a mam sklerozu ... Tesin uz taky pulmetru
Březen 31, 201312 r Myslím, že už jsme si psali :-) Rád bych nastartoval frézu, ať se dostanu k autu, ale nemám benzín a benzinka je pár kilásku daleko :-D
Březen 31, 201312 r Ručního odhazování mám už za letošní zimu plnou prdel. Mám to tak na 2 hoďky, než odházím příjezdovku a parkoviště :-)
Březen 31, 201312 r Libore jsi v mensine ... tak ja se uz za zimu taky naodhazoval dost , ale kdyz mame to jaro
Březen 31, 201312 r Uz to je 2xslezsko 1xmorava 1x cechy ... vyhod vede Aspire kolik toho mate v cm ? Kamery vam nejak v havru nefungujou
Březen 31, 201312 r no je tu tak kolem 40 cm mozna s primhourenim oka tak 30 jo kamery jsou vsude mimoprovoz ten stream morava nefunguje ted nikde nic od nich ja bydlim primo v stredu mesta a Sumbark je asi tak 3 km vedle.
Březen 31, 201312 r Hele aby jsi ho nehledal a nezacal odhazovat nějakou tu kupoli a pak zjistil ze tam je dřevo
Březen 31, 201312 r A když tak koukám na fotku, tak už je mi jasné na co máš frézu, na tohle bych si klidně pořídil sypačský auto
Březen 31, 201312 r Pluh tady projede jenom občas, moc se jim nechce :-) Pořád chumelí, co jsem měl odhozený kousek chodníku, tak za necelé 2 hodky napadlo tak 5cm. Do rána budu rád, když otevřu dveře :-D
Březen 31, 201312 r No jo, jenže musím v úterý do práce nějakých 45km do Ostravy :-) Takže zítra bude menší rozvička :-)
Březen 31, 201312 r Haniss : Tys to přírodně poslal o pár centimetrů níž. (i bez štelováku). slušně tam napadlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.