Duben 8, 201312 r No ono to je tak...Přijel jsem dom z odpolední a že si něco dám.... A mladá už je pozdě nic nebude
Duben 8, 201312 r No nevím jestli zašukat a zapít vodou prochází žaludkem... I když jsem i na tohle slyšel reakci - zněla "..tak se nevzpírej a polykej...!"
Duben 9, 201312 r Tak paráda takových je nás málo...u sebe v okolí neznám skoro nikoho v mých letech Taky když už jsme spolu od 16
Duben 9, 201312 r Brý ráno, opět zasněžené, kurňa a všude ve zprávách v TV říkají že jsou všude jen mokré silnice a tady sněží jak debil
Duben 9, 201312 r bry poloranko, PHA - Suchdol hlasim,.... polojasno, stupne typuju tak 6 a obcas spadne nejaka kapka, ale jinak prijemne,.... hlavne ze nepada jaro Upraveno Duben 9, 201312 r od Lukason
Duben 9, 201312 r dekujeme, odejdete ja kazdym dnem prezouvam doufam ze uz lakyra konecne pohne, uz me to depta,.... davam mu cas do patku,.... jestli to nebude budu pozadovat kompenzaci ............. sem na nej zvedav,..... nerikejte mi ze rozlestit uz nastrikany kola trva tejden twl !!!!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.