Sakal77 Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Zdar! To já dodělal hovězí gulášek Mňam! A Radka k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 gulášek??? soo good!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 A já sušim hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 nu to se občas stává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No ono to je tak...Přijel jsem dom z odpolední a že si něco dám.... A mladá už je pozdě nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 tad ale záleží jak si to myslel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No to taky ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Chyba - máš jí navrhnout cikánskou večeři! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 a sakra tak to jsou 2 údery pod pás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Už jsem zvyklej Za těch 10 let 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Inu, láska prochází žaludkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No nevím jestli zašukat a zapít vodou prochází žaludkem... I když jsem i na tohle slyšel reakci - zněla "..tak se nevzpírej a polykej...!" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Už jsem zvyklej Za těch 10 let 10 let už jsem se svou přítulkyní taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak paráda takových je nás málo...u sebe v okolí neznám skoro nikoho v mých letech Taky když už jsme spolu od 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Brý ráno, opět zasněžené, kurňa a všude ve zprávách v TV říkají že jsou všude jen mokré silnice a tady sněží jak debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Ja uz Ti to skomentoval u nas furt lije a uz je 5+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 U nás taky nad nulou a neprší...Ale je zataženo pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Fakt mě to už tak štve letos ta zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Noo sem byl teď venku a máme 8 nad nulou... A já už přezul na botasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) bry poloranko, PHA - Suchdol hlasim,.... polojasno, stupne typuju tak 6 a obcas spadne nejaka kapka, ale jinak prijemne,.... hlavne ze nepada jaro Editováno: 9. Duben 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Vám toho jara asi trochu pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Nééé díky už jsem přežrán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 dekujeme, odejdete ja kazdym dnem prezouvam doufam ze uz lakyra konecne pohne, uz me to depta,.... davam mu cas do patku,.... jestli to nebude budu pozadovat kompenzaci ............. sem na nej zvedav,..... nerikejte mi ze rozlestit uz nastrikany kola trva tejden twl !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Me to stacilo na velikonoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 To určitě ne, kdyb jel pohodičku a dal si jedno denně, tak to máš 4 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.