Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Marku nepotřebuješ nějaké díly na fabku? Tady jich docela dos, jsem zvědavy na konečnou cenu, kdyby to nebylo tak daleko, tak bych do té aukce šel, dalo by se na tom vydělat http://www.aukro.cz/item639265697_dily_z_f...007_od_1kc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mrknu na to, ale já mám auto funglovku - necelej rok.,...takže doufám, že díly nebudu dlouuuho potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a hele sporťák je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dobréééé rááánko drbny Mám po noční, tak vás tu jen pozdravím, když budu moc, tak lehce pomluvím a půjdu pozdravit vytouženou postel Makáte chlapci makáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já ano..ale jen z lehka...co případi byli v noci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Máro: zlehka to je správný, člověk se musí "rozjet" na provozní teplotu a nepřepálit to U nás něco po devátý začla bouřka, tak to vyhnalo lidi dom a byl krásnej klídek, ani cinknutí telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 U nás večer taky menší bouřka...ale hlavně foukal silnej vítr a pak chvíli lilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jo, tak u nás to mělo podobnej "scénář" - prostě optimální počasí na šichtu....klid a mír v ulicích hele knajpo, respektivě Marku, miznu do hajan, ať nejsem jako zombie...tak zatím zdárek a brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Krásné dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bré ráno Marku odesláno Akorát na poště byly vybírat sociálky, katastrofa, měl jsem obyvy ať mi ne nečornou, než to pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dobré páteční ráno ,víkend před náma,takže ať nám to dnes uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To ne protože já už víkenduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 U nás je slunečno! Zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 U nás se dere sluníčko, ale boky jsou černé a to jsem chtěl dneska umyt miláčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Romario: Něco jsem objevil, to by se ti mohlo hodit na to vaše grilování a v té zástšře bys vypydal jak kutil TIM http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trend...na-zahrade.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 brý ránoo..ted sem teprv vylez z postele...to je ale ostuda :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) U nás je slunečno! Zatím... Ahoj Romane..došla Ti dnešní SZ? Ty mi vůbec neodpovídáš..Ty bejku...a u nás je zataženo---telo--dusno--lepivo Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj, že se nestydíš ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 brý ránoo..ted sem teprv vylez z postele...to je ale ostuda :-))))) Ahoj ospalče...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dobré páteční ráno ,víkend před náma,takže ať nám to dnes uteče. Přesně tak ...lépe to snad ani nešlo napsat ...a já jen tak něco nepochválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj, že se nestydíš ! Ahoj ospalče...... no trochu se stydim to je fakt,ale mám volno ,venku nic moc tak sem si přispal.....hlavně abych měl rezervu na zítřejší moční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tě nějak zmohla ta sestřenka co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tě nějak zmohla ta sestřenka co jo jo mam vymluvenou díru do hlavy....takova drbna jako ona se jen tak neslyší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) no trochu se stydim to je fakt,ale mám volno ,venku nic moc tak sem si přispal.....hlavně abych měl rezervu na zítřejší moční... moční to musíš hodně pít, aby se ti dobře zítra močilo Editováno: 22. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No tak to Tě lituju ...ale zase se dozvíš hodně drbů..kdo kdy kde s kým a tak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.