Duben 15, 201312 r Zdar chlapi Libor: Jak jako nenasli? Vcera jsi psal ze to je homokynetak, nebo zase ne???
Duben 15, 201312 r Nazdár Tak dneska bylo parádně, dokonce jsem si dal cestu z práce domu pěšky, takže nějakých 10km po nábřeží Vltavy s občasnou zastávkou na točený
Duben 15, 201312 r Marek: No hele nic, podle všeho co jsem četl, a slyšel z auta jsem myslel na 90% že je to on, ale v ŠA to zvedli a manžety i klouby naprosto v pohodě, to samé pružiny, prý neví co to je a museli by to rozebrat za což bych už platil
Duben 16, 201312 r Si tam usnul nebo co? Ale je fakt že my udělali rychlou akci ke kamarádovi na chatu, dali venku dýmku, grileček a byla to fakt pecka už to chtělo, člověk je hned nabitej
Duben 16, 201312 r Panejo, ty jsi muž mnoha tváří přes týden Gucci oblek a o víkendu monterky a štětec
Duben 16, 201312 r Kdyby jen o vikendu tedka si to organizuju tak ze pracuju cca do 12 0 Pak na zahradu a v sest zas do prace Libore ja jsem vsestrany
Duben 16, 201312 r Panejo hele potrebuju doma presadit "bylinky" a nemám na to čas stav se pane zahradník
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.