Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

S tebou mě baví svět :kol-27:

Myslíš ono profláknutý: ".... Albertéééééé! To byl dneska krásnej den, viď?..." ???? :D :D :D 

Baník p... :lol::'>

jo Baniček bude za chvili valet :D

tak sem doma,tuning Vyškov dobrej  :kol-29: jdu chrápat,nocování v autě nebylo to pravý :D jenn Liborku??tak do Prahy sem jela se slečnou Míšou a z Prahy s klučinou,blonďatej a celkem vtipnej :D ..dobrou noc 

dobré ráno všetkým :-)

Taky dobre ranko preju ;)

Dobrý večer ..

Dneska bylo teda parádní počasí, ideální někam k vodě a k pivku  :kol-28:  Ale nestihl jsem ani jedno  <_< .. Je někdo lepší?  :D

Brý podvečír!!!

já umyl přítulkyni hliníky a připravil je na přezutí a ještě umyl moji Fábulinku. :)

Také jsem umýval a leštil  :kol-28: .. Ideální počasí na tuto práci  :kol-47:

Nu ono mi ani po dvou dnech (deštivých) strávených na Rally Šumava nic nezbylo! :D

Hmmm Rally Šumava   ;) ..  A jak se jelo, dařilo se?

Můj oblíbený Plzeňák Venca Pech dojel na 1.místě!!!  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

Pěkné výsledky, škoda že škodovky jsou až od druhého místa  ;) .. Jim tak trošku fandím  :kol-24: ale to Mini je pěkná střela  :kol-28: takže se ani výsledku nedivím...

Škoda že v sobotu odstoupil kvůli motoru Emil Triner jel na Fábii I - 1.4, ale co sní předváděl a držel se na 10.místě celkově - opravdová pastva pro oči.  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

Copak Emča, ten uměl už s felinou - pamatuju si jak kdesi letěl na poslední RZ po šotolině na cílovou rampu posledního půl kiláku bokem minimálně tak kilo, šutry lítaly na všecky strany, prostě vejtaha parádička pro diváky, 20m před cílem srovnal kitkáru do směru a zastavoval za cílem...

Ahoj kluci , co noveho ? ;)

tak sem doma,tuning Vyškov dobrej  :kol-29: jdu chrápat,nocování v autě nebylo to pravý :D jenn Liborku??tak do Prahy sem jela se slečnou Míšou a z Prahy s klučinou,blonďatej a celkem vtipnej :D ..dobrou noc 

To byl asi Pavel, ten je tam snad uplně od začátku :D

Jinak zdravím po menší odmlce ;) Dneska celej den poker, dýmka, grill a pifka ;) těžce v pohodě dnešek ale zítra musím k zubařce a zrovna dvakrát se mi nechce :D

Indiáni vedou nad ševcema 3:2 a zbejvá pár desítek sekund do konce sedmýho zápasu...

Kurna at kluci pritlaci :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.