Duben 27, 201312 r A to je prý teprve půlka, zbytek dorazí dneska, jsou fakt krásný, a to jedno má kotouč jako moje letní kolo :-D:-D
Duben 27, 201312 r Ja nejsem narocny, me by todle to stacilo jinak i muj sluzebak ma kotouce jak ja kola
Duben 27, 201312 r Jooo tak tahle značka je má nejoblíbenější a jednou bych si 911 přál na víkendové ježdění
Duben 27, 201312 r Taky zdravím a pozdravuju Včera jsem džundu vyvez do světa,jeli jsme do Práglu do Mořského světa,cesta tam v poho,ale zpět bouračka na dálnici oba směry zavřený takže to všichni chtěli objet po starej přes Beroun a tím zasekali celej Beroun stál jsem tak 2km před ním a než jsem se dostal na druhou stran tak uběhla skoro hodina což ještě vlastně šlo páč dálnice stála ještě,když já už byl doma. P.S já neobjížděl já jel po starý tam i zpět 350kč za 120km jim nedám vydřiduchum.
Duben 27, 201312 r Tak nevím jestli se ze mě stává ženská??? Od rána jsem stačil utřít prach, vyluxovat, vytřít, umýt wc, umýt nádobí, uvařit a zapéct francouzský brambory a teď dokonce peru...
Duben 27, 201312 r To vis, zenska bez poradnych trojek neni zenska ja dneska zas kapku poklidil v garazi, zas dokazu obejit auto
Duben 27, 201312 r Otázkou je jestli proto ze je tam pořádek a nebo si se tak spotil a zmizel ti pupek :-D
Duben 27, 201312 r Přítulkyně má 3den 12h-šichty v práci, tak jsem se rozhod, že ji udělám malou radost a překvápko až se vrátí domů.
Duben 27, 201312 r Libore pupek je furt na svem miste a hrde plni svuj ucel, konecne tam mam jakz takz poradek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.